МАЙ 25 Новини | СпортОбнови

Променете правилата на играта!

0 коментара0/5

adidas представи серията Parley с обувки за бягане, които променят правилата на играта.

Променете правилата на играта!

adidas представя новата серия продукти Parley на моделите UltraBOOST, UltraBOOST X и UltraBOOST Uncaged, всички, решени в свежи сини нюанси, вдъхновени от цветовете на океана.

Използвайки рециклирани пластмасови отпадъци от океана, adidas превръща замърсяването в нещо полезно и оригинално, за да създаде елементите на своите култови модели спортни обувки.

Най-актуалното в партньорството между двете страни и тяхното посвещение към океаните и каузата, обвързана с тях, се реализира чрез общ фокус върху прилагането в действие на стратегията на Parley A.I.R., а именно – елиминиране на употребата на промишлена пластмаса, оползотворяване на отпадъчната пластмаса от околната среда, обработването й за нови алтернативни материали и оспорване на всеобщото статукво – всичко това с една съвместна стъпка напред.

Добави описание

Рециклирането и използването на средно количество колкото 11 пластмасови бутилки за чифт, позволява изработването на връзки, облицовка на петата и горната част на обувките, произведени от рециклирана PET пластмаса за моделите UltraBOOST Parley, Parley UltraBOOST X и UltraBOOST Uncaged Parley.

Най-новите предложения от колекцията adidas Parley не просто са произведени с кауза, но и предоставят същото елитно представяне във всяка стъпки.

Добави описание

Основните им предимства включват:

  • Технология Primeknit – обхваща крака, за да предостави усещане за лекота, комфорт и здравина; произведена със съдържание до 95% Parley Ocean Plastic™
  • Система за опора на петата – подсилваща конструкция в областта на петата, която е създадена така, че да гарантира свободното движение на ахилеса
  • Система Torsion – направена от рециклируеми материали, тя поддържа естествения натиск на ходилото от петата до пръстите
  • Гумена подметка – с перфектно захващане, което се адаптира към крака на всеки бегач, движейки се в хармония с естествения тласък при бягане, за да гарантира плавно и гъвкаво бягане
  • BOOST – водещата в индустрията технология с незаменим комфорт и олекотяване, което осигурява възвръщаемост на енергия всеки път, когато кракът докосне земята по време на бягане
  • UltraBOOST X Parley разполага и с разпознаваемия Adaptive Arch, който осигурява свобода на движението по време на бягане, за да увеличи комфорта и стабилността.

Добави описание

Още за: adidas

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Променете правилата на играта!".

Още от "Спорт"

Кирил Николов-Дизела спечели вертикалния маратон Men’s Health Тоwer Run 2017

Кирил Николов-Дизела спечели вертикалния маратон Men’s Health Тоwer Run 2017

На 14 май най-голямото мъжко списание Men’s Health проведе своя първи вертикален маратон в двете кули на Sopharma Business Towers.

Невяна Владинова: Щастлива съм, раздадох се максимално!

Невяна Владинова: Щастлива съм, раздадох се максимално!

"Успешен ден за мен. Щастлива съм, че спечелих три златни медала. Яд ме е за бухалките, защото и там можеше да грабна отличие, но грешката ми беше малко глупава", заяви гимнастичката ни Невяна Владинова, предаде репортер на БГНЕС.

Кристиано Роналдо с нов престижен рекорд

Кристиано Роналдо с нов престижен рекорд

Четирикратният носител на „Златната топка” и „Златната обувка” стана първият футболист, който отбелязва 100 гола в най-силния турнир на Европа.