МАЙ 26 Новини | СъбитияОбнови

Saeco отново събра почитатели на автентичното италианско еспресо

0 коментара0/5

Saeco отново събра почитатели на автентичното италианско еспресо за второто издание на Saeco Social Club

Saeco отново събра почитатели на автентичното италианско еспресо

На второто издание на Saeco Social Club, което се проведе в Barka Coffee Gossips, любителите на качествените еспресо напитки имаха възможност да се запознаят с новите функции на автоматичните кафемашини на Philips - Saeco Incanto. Те бяха демонстрирани от професионален бариста, който разказа за емоцията от доброто кафе и показа как да приготвяме първокласни събуждащи напитки у дома. Специални гости на събитието бяха едни от най-известните разказвачи в Пощенска кутия за приказки, които прочетоха ароматни истории с неочакван край.

Добави описание

Гери Турийска, комикът Живко Джуранов, актьорът Константин Лунгов и известният  писател Димитър Калбуров, който се отличава със специфично чувство за хумор, прочетоха забавни  и запомнящи се истории, свързани с кафе.

Голямата изненада на събитието бяха специално създадените афоризми за кафе с авторски текстове, вплетени по-интересен начин в историите на авторите от Пощенска кутия за приказки. Те донесоха неочакван край за един от членовете на Saeco Social Club – персонален подарък кафемашина Incanto.

Добави описание

Всички присъстващи опитаха разнообразие от кафе специалитети, приготвени с последните модели на автоматичните кафемашини Saeco Incanto, които пазят традиционния за марката елегантен дизайн, но се отличават с иновативни функции.

Още от "Събития"

Милена Драгийска и Евелина Павлов

Лидл България ще финансира социално значими проекти в цялата страна

Стартира най-голямата социално отговорна инициатива на Лидл България - „Ти и Lidl за по-добър живот“

Baby Dove: Няма перфектни майки, а само истински

Baby Dove: Няма перфектни майки, а само истински

Новата серия продукти Baby Dove подкрепя майките да открият сами отговорите на всички въпроси, пред които майчинството ги изправя