МАЙ 29 Новини | СъбитияОбнови

Незабравими емоции и спомени от списание Story и Mall of Sofia

0 коментара0/5

Списание STORY и MALL OF SOFIA превърнаха празника на влюбените „Свети Валентин“, в незабравима емоция за стотици гости на търговския център.

Незабравими емоции  и спомени от  списание Story и  Mall of Sofia

В четири поредни дни - от 11 до 14 февруари, Mall of Sofia и списание STORY подариха на всички влюбени шанса да покажат колко много се обичат и колко много красиви спомени могат да имат заедно.

Каква по-вълнуваща емоция! С партньорството на HP, на специалния ни фотокът, под красиво аранжираната за празника арка, стотици двойки участваха в конкурса ни „Най-страстна целувка“ и имаха възможност да получат снимките си на момента, отпечатани на HP принтер. Но не само това, участниците имаха възможност да охладят страстта с подарък комплимент - сладолед от Algida и търпеливо да изчакат резултата от конкурса ни.

Двойката от снимката, събрала най-много лайкове във facebook страницата на STORY, получи принтер HP DeskJet Ink Advantage 3785 All-in-One Printer, комплект парфюми QUEEN OF SEDUCTION &KING OF SEDUCTION от колекцията аромати на Antonio Banderas, както и годишен абонамент за STORY. Нашите партньори бяха осигурили и награди за снимките на второ и трето място.

Добави описание

А за да бъде емоцията още по-незабравима, към нас се присъедини и една любима на феновете двойка - звездите на X Factor Михаела Маринова и Иво Добрев. Двамата се забавляваха да търсят любовните си късметчета, да раздават усмивки и автографи на почитателите си.

Не забравяйте, любовта няма сезон, обичайте се!

Още от "Събития"

Милена Драгийска и Евелина Павлов

Лидл България ще финансира социално значими проекти в цялата страна

Стартира най-голямата социално отговорна инициатива на Лидл България - „Ти и Lidl за по-добър живот“

Baby Dove: Няма перфектни майки, а само истински

Baby Dove: Няма перфектни майки, а само истински

Новата серия продукти Baby Dove подкрепя майките да открият сами отговорите на всички въпроси, пред които майчинството ги изправя