МАЙ 28 Новини | СъбитияОбнови

Ford Ranger за Ути Бъчваров от Мото-Пфое

0 коментара0/5

Ford Ranger за Ути Бъчваров от Мото-Пфое, той почерпи с чорбица по Атанасовски

Ford Ranger за Ути Бъчваров от Мото-Пфое

Екипът на Ford в Мото-Пфое отбеляза по специален начин Атанасовден – 18 януари – в който според народното поверие зимата постепенно си отива, а пролетта започва да приближава.

Управителният тандем, Атанас Фурнаджиев и Димо Николов, посрещнаха представители на медиите във фирмения комплекс Младост на бул. „Александър Малинов” №27 и като увод откроиха накратко акцентите за компанията и автомобилния пазар в България от отминалата 2016 г. и едва започналата 2017 г.

Самата среща беше посветена на най-новия приятел в семейството на Мото-Пфое, познатия и обичан Ути Бъчваров – ловец, рибар, готвач и много приятен събеседник. Той се присъедини към собствениците на един от най-добрите пикапи в момента, новия Ford Ranger, за да осъществява с него занапред вкусната си дейност в страната.

Ути сподели, че го е избрал, тъй като харесва мъжкарски автомобили и е сигурен, че новият Ranger ще минава по всякакви терени и няма да се страхува да влезе дори в гората. Харесва му, че в Щатите всеки земеделец или ловец използва пикап и тази именно е колата и за него.

 

Ford Ranger за Ути Бъчваров от Мото-Пфое

Във връзка с проекта „Вкусната България“ сладкодумният водещ обикаля цялата страна и навърта около 50 000 км на година, затова си пожела „Душа да му е яка на този пикап“.

 

Ford Ranger за Ути Бъчваров от Мото-Пфое

По случай новия Ford Ranger Ути Бъчваров лично поднесе на гостите в комплекс „Младост” на Мото-Пфое по една вкусна Атанасовска чорба и чаша греяно вино и обяви, че занапред бързо, лесно и комфортно ще ходи на лов и ще пътува навсякъде из страната с новия автомобил!

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Ford Ranger за Ути Бъчваров от Мото-Пфое".

Още от "Събития"

Милена Драгийска и Евелина Павлов

Лидл България ще финансира социално значими проекти в цялата страна

Стартира най-голямата социално отговорна инициатива на Лидл България - „Ти и Lidl за по-добър живот“

Baby Dove: Няма перфектни майки, а само истински

Baby Dove: Няма перфектни майки, а само истински

Новата серия продукти Baby Dove подкрепя майките да открият сами отговорите на всички въпроси, пред които майчинството ги изправя