ОКТ 13 Новини | СъбитияОбнови

Екзотично лято в Mall of Sofia

0 коментара0/5

Бразилия, Африканската джунгла и Северна Америка са част от етно спектаклите в Mall of Sofia.

Екзотично лято в Mall of Sofia

Oт 27 до 29 юни ви очакват модни ревюта на бански костюми, плажни аксесоари и козметика. Присъеденете се към пътуване до актуални модни дестинации и се насладете на екзотични и вдъхновяващи предложения.

На 27 юни от 13.00 и 18.00 часа се докоснете до латиноамериканските ритми на Бразилия заедно с музиката на Калин Вельов, DJ Dancing Angel и DJ Olaija.

На 28 юни ви очаква тайнствената и пълна с приключения Африканска джунгла, където ще ви посрещнат афро танцьори с уникално танцувално шоу. От 13.00 и 18.00 часа ще станете свидетели на ревю спектакъл с принтове на леопард, зебра, тигри и питон, пясъчни телесни цветове и черно.

На 29 юни от 13.00 и 18.00 часа музикални изпълнения на индиански инструменти и съвременни етно танци ще ви пренесат в екзотичен свят. Специален гост на събитието ще бъде Michael Fleming от група Tri O Five. На кът при главния вход на мола може да разберете коя плажна козметика е най-подходяща за кожата ви, дамите  ще имат възможност да се преобразят и в етно принцеси.

Добави описание

От 27 юни до 07 юли промоции, отстъпки и подаръци за едно истинско етно лято ви очакват в любимите магазини в Mall of Sofia.
 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Екзотично лято в Mall of Sofia".

Още от "Събития"

Четвърти Гастрономически Фестивал Премиер 6-22 ноември 2015

Четвърти Гастрономически Фестивал Премиер 6-22 ноември 2015

Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт, Банско

Persona отпразнува своя първи рожден ден

Persona отпразнува своя първи рожден ден

Иновативният център по естетика Persona отпразнува своя първи рожден ден с шумно и лъскаво парти под звезден небосклон.

Център за практически умения на Miele в България отвори врати

Център за практически умения на Miele в България отвори врати

Производителят на премиум уреди за дома и професионална техника Miele, откри първия център за практически умения – Miele Experience Center. Той е удобно разположен в емблематичната сграда "Red Apple" в София.