МАР 02 Новини | СъбитияОбнови

Екзотично лято в Mall of Sofia

0 коментара0/5

Бразилия, Африканската джунгла и Северна Америка са част от етно спектаклите в Mall of Sofia.

Екзотично лято в Mall of Sofia

Oт 27 до 29 юни ви очакват модни ревюта на бански костюми, плажни аксесоари и козметика. Присъеденете се към пътуване до актуални модни дестинации и се насладете на екзотични и вдъхновяващи предложения.

На 27 юни от 13.00 и 18.00 часа се докоснете до латиноамериканските ритми на Бразилия заедно с музиката на Калин Вельов, DJ Dancing Angel и DJ Olaija.

На 28 юни ви очаква тайнствената и пълна с приключения Африканска джунгла, където ще ви посрещнат афро танцьори с уникално танцувално шоу. От 13.00 и 18.00 часа ще станете свидетели на ревю спектакъл с принтове на леопард, зебра, тигри и питон, пясъчни телесни цветове и черно.

На 29 юни от 13.00 и 18.00 часа музикални изпълнения на индиански инструменти и съвременни етно танци ще ви пренесат в екзотичен свят. Специален гост на събитието ще бъде Michael Fleming от група Tri O Five. На кът при главния вход на мола може да разберете коя плажна козметика е най-подходяща за кожата ви, дамите  ще имат възможност да се преобразят и в етно принцеси.

Добави описание

От 27 юни до 07 юли промоции, отстъпки и подаръци за едно истинско етно лято ви очакват в любимите магазини в Mall of Sofia.
 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Екзотично лято в Mall of Sofia".

Още от "Събития"

Разбиране на «трудните» деца – събитие за родители и педагози

Разбиране на «трудните» деца – събитие за родители и педагози

На 22 март ще се проведе третото издание на Форум „Пространство за общуване”, като тази година основна тема е „Трудните” деца в семейна и училищна среда – единството по пътя към значимата подкрепа”.

Албена с престижни награди на Международното изложение "Ваканция и СПА 2015"

Албена с престижни награди на Международното изложение "Ваканция и СПА 2015"

През втория ден на Международното изложение "Ваканция и СПА 2015", ваканционно селище Албена получи престижни награди.

Бенефициентите в 6-ата Дарителска кампания Избери, за да помогнеш със символичните чекове с даренията в кампанията , заедно с Оливер Рьогл, Главен изпълнителен директор на Райайзенбанк /България/ -в средата

Над 263 000 лева бяха набрани от инициатива на Райфайзенбанк “Избери, за да помогнеш”

Над 263 000 лева в подкрепа на 28 проекта бяха набрани от шестата благотворителна инициатива на Райфайзенбанк “Избери, за да помогнеш”