ЮНИ 27 Новини | СъбитияОбнови

AEG представи новата си гама уреди за вграждане Mastery

0 коментара0/5

AEG представи на българския пазар новата си гама уреди за вграждане Mastery

Шеф Андре Токев сътвори уникално кулинарно изживяване за гостите
Шеф Андре Токев сътвори уникално кулинарно изживяване за гостите

AEG представи на българския пазар гамата Mastery – иновативни високотехнологични уреди, които се адаптират към Вашия стил на готвене, давайки Ви възможност да преминете към следващото ниво на кулинарно съвършенство.

На официално събитие в ресторант ANDRè, AEG представи на търговските си партньори новата си гама иновативни уреди за вграждане AEG Mastery. Шеф Андре Токев сътвори уникално кулинарно изживяване за гостите, което обхвана целия спектър на процеса на готвене – от съставките, през съхранението и обработката, до насладата от вкусната храна. С помощта на електроуредите на AEG и продукти от импровизирана градина със свежи подправки и зеленчуци, шеф Токев демонстрира кулинарни техники и приготви гурме-шедьоври за присъстващите представители на водещите магазини за електротехника в България. Главни герои в кулинарния спектакъл бяха уредите от гамата AEG Mastery.

Соня Калева, Андраш Тамаши

Соня Калева, Андраш Тамаши

„Знам, че българските потребители познават и обичат марката AEG и я асоциират с високо качество и функционалност на уредите. Според последно проучване AEG е сред топ 3 предпочитани марки в България по отношение на перални машини и уреди за вграждане. Сега с радост ви представяме новата ни гама AEG Mastery, разработена в сътрудничество с нашата професионална дивизия, която предлага всички инструменти, нужни за овладяване на вкуса. Вярвам, че българските потребители ще оценят удобството и удоволствието от работата с първите по рода си уреди, адаптиращи се към стила и нуждите на готвещия“, коментира по време на събитието Андраш Тамаши, регионален директор "Продажби" на Electrolux Group за Югоизточна Европа.

Гамата уреди за вграждане AEG Mastery

Дизайнът на гамата Mastery надхвърля луксозната естетика. Новата концепция за кухнята е насочена към създаването на приятна атмосфера за готвене, като същевременно осигурява и привлекателно социално пространство. Всеки уред е готов да изпълни ролята си, като работи в хармония с останалите и незабавно реагира на командите на готвещия.

Миялна машина ComfortLift

Миялна машина ComfortLift

Сред електроуредите в новата гама е и първата по рода си миялна машина ComfortLift, носител на редица награди за дизайн. Уникалният и иновативен механизъм за повдигане на долната кошница, осигурява на потребителя удобна и ергономична позиция на тялото и улеснява зареждането и разтоварването на съдовете.

Фурна SenseCook с термосонда и централен програматор

Гамата Mastery включва още фурната SenseCook, която може да приготви месото по ваша заявка: rare, medium rare или well done. Интегрираната термосонда FoodSensor позволява прецизен контрол на температурата в сърцевината на ястието и отлични резултати, при всяко готвене.

Хладилник CustomFlex

Хладилник CustomFlex

Хладилникът CustomFlex от гамата Mastery позволява организирането на пространството в зависимост от нуждите и продуктите, с които разполага потребителя. Модулните отделения предлагат безброй възможности за бързо и лесно разместване и преподреждане на контейнерите с продукти, с цел максимално оползотворяване на вътрешното пространство.

Hob2Hood

Системата Hob2Hood, част от AEG Mastery, включва абсорбатор „handsfree“, който автоматично се настройва спрямо работния режим на плота за готвене. Вентилаторът следи интуитивно стъпките на готвещия, като увеличава или намалява силата на абсорбация в синхрон с процеса на готвене и по този начин поддържа непрекъснато свежа атмосфера в кухнята.

Още от "Събития"

Предварително ти БЛАГОДАРЯ „От любов към живота“

Предварително ти БЛАГОДАРЯ „От любов към живота“

Посланици на хуманността разпространяват посланието на борещите се с рака на гърдата жени

ГудМилс България“ с първо място в конкурса „Най-зелените компании в България“

ГудМилс България“ с първо място в конкурса „Най-зелените компании в България“

Компанията е инвестирала над 590 хиляди лева в развитие на материалната база и финансиране на проекти, свързани с опазване на околната среда у нас

Лучия Джованини

Лична покана от Лучия Джованини за първия й уъркшоп в България

Италианската сензация в областта на приложната психология Лучия Джованини направи специално обръщение към българските си почитатели за първия си уъркшоп в България на 27 юни в София (хотел Маринела, бул. „Джеймс Баучер“ 100)