ЮНИ 28 Новини | ЛюбопитноОбнови

Милиони потребители мислят, че Фейсбук не е в интернет

0 коментара0/5

Социалната мрежа "Фейсбук"има зашеметяващите 1,4 милиарда потребители, но милиони от тях не знаят, че за да използват услугата се нуждаят от интернет, показва ново изследване.

Милиони потребители мислят, че Фейсбук не е в интернет

Най-често незапознати за връзката между интернета и Фейсбук са жителите на Индонезия и Нигерия. Връзка между двете не прави всеки десети потребител в тези страни, въпреки че споделят, че използват социалната мрежа ежедневно.

Резултатите показват, че в Мианмар, Индонезия, Филипините и Тайланд повечето хора се мислят за "Фейсбук потребители", а не за "интернет потребители". Около 1000 души били анкетирани за това дали са използвали Фейсбук през последния месец и дали смятат, че "Фейсбук е в интернет". /БГНЕС/

Още за: Facebook

Още от "Любопитно"

Кралица Елизабет II

Кралското семейство струва с 5.4% по-скъпо на британците

Общо кралската фамилия е похарчила 56.8 милиона лири през изминалата година, добавяйки 14.9 милиона лири собствени доходи и 900 000 заделени.

Джейми Оливър

Джейми Оливър определя като "убийствено" готвенето за децата си

Джейми Оливър е може би един от най-известните кулинари в целия свят. Когато е у дома обаче за него се оказва истинска мъка да измисли рецепта, която да се хареса на цялото му семейство.

Гъби Шийтаке

Най-вкусните гъби в света

Гъба Шийтаке е една от най-вкусните. Тя може да се използва в супи и тестени изделия.