ЮНИ 26 Новини | ЛюбопитноОбнови

Първата дама на Франция Валери Трейвельор вече е "бездомна"

0 коментара0/5

Първата дама на Франция Валери Трейвельор е "бездомна", след като президентът Франсоа Оланд я е помолил да си изнесе нещата от Елисейския дворец.

Франсоа Оланд и Валери Трейвельор
Франсоа Оланд и Валери Трейвельор

Новината беше съобщена снощи от съветник на президента, който потвърди, че връзката между Франсоа Оланд и Валери Трейвельор е приключила.

Френската първа дама напусна болницата в Париж в събота, където беше девет дни, след като предозирала хапчетата си за сън, пише Дейли Мейл. Сега Валери си почива в резиденцията на президента във Версай.

Източникът разкри, че Франсоа Оланд и Валери Трейвельор са се срещнали през уикенда, за да поговорят преди държавният глава да замине на официално посещение днес.

Според източници от списание "Пари Мач", където Валери работи от две десетилетия, Оланд й е казал, че се "нуждае от време", за да избере между нея и любовницата си Жули Гайе. Въпреки това, съветник на Оланд потвърди, че връзката му с 48-годишната Трейвельор е "приключила".

Очаква се президентът да обяви публично решението за бъдещето си преди да замине на планирано посещение в САЩ през февруари. /БГНЕС

Още от "Любопитно"

Жегите в Гърция може да надхвърлят рекорда от 2007

Жегите в Гърция може да надхвърлят рекорда от 2007

Големите горещини в Гърция през последните дни може да се окажат рекордни за последното десетилетие и да подобрят показателите от 2007 г., когато в някои райони на страната живачният стълб показваше 46 градуса.

Продадоха карта на първия „Дисниленд“ за 700 000 долара

Продадоха карта на първия „Дисниленд“ за 700 000 долара

Карта на първия в света тематичен развлекателен парк „Дисниленд“, нарисувана лично от основателя Уолт Дисни, беше продадена на търг в САЩ за сумата от 708 000 долара. Това съобщиха от галерията „Ван Итън“, организирала продажбата в Лос Анджелис.

В Оксфордския английски речник бирата отстъпи мястото си на бръмбари

В Оксфордския английски речник бирата отстъпи мястото си на бръмбари

Нововъведената дума в най-известният академичен речник на английския език "Оксфорд"е "зизива" (Zyzzyva - бел. авт). Тя зае почетното...последно място в езиковия справочник.