АПР 24 Новини | ЛюбопитноОбнови

Убиец пусна във Фейсбук снимка на мъртвата си жена

0 коментара0/5

Американец застреля съпругата си, след което пусна снимка с мъртвото й тяло във Фейсбук.

Дерек Медина
Дерек Медина

Дерек Медина (31 г.) беше разпитан от детективи в Маями, Флорида в четвъртък, когато се предаде след убийството на 26-годишната си съпруга Дженифър Алфонсо. След като я умъртвил, той публикувал снимка с напоеното й с кръв тялото във Фейсбук с надпис "RIP Jennifer Alfonso".

Дерек Медина

Преди да качи ужасяващата снимка, той написал на страницата си в социалната мрежа: "Влизам в затвора, или ще получа смъртна присъда за убийството на жена ми. Обичам ви. Липсвате ми. Грижете се за себе си, хора от Фейсбук. Ще ме видите в новините".

След стрелбата Медина сам се предал в полицейско управление в южната част на Маями. На посоченото от него място полицаите открили жертвата с огнестрелни рани по тялото, както и 10-годишната дъщеря на жертвата, която била невредима.

Снимката с убитата жена останала няколко часа във Фейсбук, преди да бъде изтрита.

Дерек Медина

Мотивът за извършеното убийство засега е неизвестен, посочват от полицията. Според бащата на Дерек Медина, цитиран от местните медии, синът му застрелял съпругата си след бурен скандал, по време на който тя му налетяла с нож. /АФП /

Още за: Facebook

Още от "Любопитно"

Топла и слънчева седмица

Топла и слънчева седмица

Почивните дни ще бъдат хладни и дъждовни на места, но температурите ще започнат слабо да се повишават.

Кръв от гигантски гущер затваря рани

Кръв от гигантски гущер затваря рани

Мощен антибиотик, който ускорява зарастването на раните, успяха да получат американски биохимици от кръвта на гигантски гущер, обитаващ индонезийския остров Комодо.

Какво не знаем за равиолите

Какво не знаем за равиолите

Забавни факти за италианския специалитет, които не знаете.