МАЙ 22 Новини | ЛюбопитноОбнови

Убиец пусна във Фейсбук снимка на мъртвата си жена

0 коментара0/5

Американец застреля съпругата си, след което пусна снимка с мъртвото й тяло във Фейсбук.

Дерек Медина
Дерек Медина

Дерек Медина (31 г.) беше разпитан от детективи в Маями, Флорида в четвъртък, когато се предаде след убийството на 26-годишната си съпруга Дженифър Алфонсо. След като я умъртвил, той публикувал снимка с напоеното й с кръв тялото във Фейсбук с надпис "RIP Jennifer Alfonso".

Дерек Медина

Преди да качи ужасяващата снимка, той написал на страницата си в социалната мрежа: "Влизам в затвора, или ще получа смъртна присъда за убийството на жена ми. Обичам ви. Липсвате ми. Грижете се за себе си, хора от Фейсбук. Ще ме видите в новините".

След стрелбата Медина сам се предал в полицейско управление в южната част на Маями. На посоченото от него място полицаите открили жертвата с огнестрелни рани по тялото, както и 10-годишната дъщеря на жертвата, която била невредима.

Снимката с убитата жена останала няколко часа във Фейсбук, преди да бъде изтрита.

Дерек Медина

Мотивът за извършеното убийство засега е неизвестен, посочват от полицията. Според бащата на Дерек Медина, цитиран от местните медии, синът му застрелял съпругата си след бурен скандал, по време на който тя му налетяла с нож. /АФП /

Още за: Facebook

Още от "Любопитно"

Само 6 дни след връх Лхотце, Атанас Скатов се завърна на Еверест

Само 6 дни след връх Лхотце, Атанас Скатов се завърна на Еверест

Днес 22.05 около 06.00 местно време алпинистът-веган Атанас Скатов се изкачи за втори път на връх Еверест по южния му ръб.

Алпинисти опаковат мъртъвци на Еверест

Алпинисти опаковат мъртъвци на Еверест

Руски алпинисти осъществиха частично проект за отдаване на почит към загиналите в „зоната на смъртта” на най-високия връх на Земята. Те опаковаха със специална тъкан две тела.

Създайте своята къща с VELUX и спечелете до 10 000 лв.

Създайте своята къща с VELUX и спечелете до 10 000 лв.

В процес сте на строеж или ремонт на къща? Мечтаете да изградите светъл, комфортен и уютен дом?