ЮНИ 28 Новини | ЛюбопитноОбнови

Убиец пусна във Фейсбук снимка на мъртвата си жена

0 коментара0/5

Американец застреля съпругата си, след което пусна снимка с мъртвото й тяло във Фейсбук.

Дерек Медина
Дерек Медина

Дерек Медина (31 г.) беше разпитан от детективи в Маями, Флорида в четвъртък, когато се предаде след убийството на 26-годишната си съпруга Дженифър Алфонсо. След като я умъртвил, той публикувал снимка с напоеното й с кръв тялото във Фейсбук с надпис "RIP Jennifer Alfonso".

Дерек Медина

Преди да качи ужасяващата снимка, той написал на страницата си в социалната мрежа: "Влизам в затвора, или ще получа смъртна присъда за убийството на жена ми. Обичам ви. Липсвате ми. Грижете се за себе си, хора от Фейсбук. Ще ме видите в новините".

След стрелбата Медина сам се предал в полицейско управление в южната част на Маями. На посоченото от него място полицаите открили жертвата с огнестрелни рани по тялото, както и 10-годишната дъщеря на жертвата, която била невредима.

Снимката с убитата жена останала няколко часа във Фейсбук, преди да бъде изтрита.

Дерек Медина

Мотивът за извършеното убийство засега е неизвестен, посочват от полицията. Според бащата на Дерек Медина, цитиран от местните медии, синът му застрелял съпругата си след бурен скандал, по време на който тя му налетяла с нож. /АФП /

Още за: Facebook

Още от "Любопитно"

Кралица Елизабет II

Кралското семейство струва с 5.4% по-скъпо на британците

Общо кралската фамилия е похарчила 56.8 милиона лири през изминалата година, добавяйки 14.9 милиона лири собствени доходи и 900 000 заделени.

Джейми Оливър

Джейми Оливър определя като "убийствено" готвенето за децата си

Джейми Оливър е може би един от най-известните кулинари в целия свят. Когато е у дома обаче за него се оказва истинска мъка да измисли рецепта, която да се хареса на цялото му семейство.

Гъби Шийтаке

Най-вкусните гъби в света

Гъба Шийтаке е една от най-вкусните. Тя може да се използва в супи и тестени изделия.