ЮНИ 26 Новини | ЛюбопитноОбнови

Тео Джеймс новото лице на парфюми BOSS

0 коментара0/5

Парфюми BOSS обявяват актьора Тео Джеймс за посланик на марката за новия й изкусителен аромат

Тео Джеймс новото лице на парфюми BOSS

Съвършенство в изкуството на съблазняване е отличителна черта на успешния мъж, на мъжа BOSS. Онзи, чиито сила и увереност създават неизбежно привличане, интригуващо дамите около него и въздействащ с притегателна сила, на която не може да се устои.  

Парфюми BOSS с удоволствие представят новото си лице, актьорът, който притежава такива качества – Тео Джеймс, звезда от Холивудската трилогия „Дивергенти“.

Тео Джеймс ще се присъедини към кръга от световно известни посланици на BOSS и ще участва в нова глобална рекламна кампания. Популярен със своята интелигентност, впечатляващ чар и красота, Джеймс олицетворява модерния галантен кавалер на BOSS - онзи, който интуитивно осъзнава, че истинското прелъстяване се постига чрез въвличане на всички сетива.

С предстоящо скорошно представяне от Парфюми BOSS, ароматът ще е необикновено пленителен и мъжествен, създаващ нова територия за марката, предлагайки абсолютното луксозно изживяване.

“Поласкан съм да представям парфюми BOSS като посланик в тяхната последна кампания на аромат. Отдавна се възхищавам на BOSS за постигането на перфектния баланс между класическо и съвременно. Тази кампания съдържа легендарния дух на марката и отразява моeто собствено разбиране и отношение към едно истинско и забележително ухание. “
Тео Джеймс, посланик на Парфюми BOSS

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Тео Джеймс новото лице на парфюми BOSS".

Още от "Любопитно"

Жегите в Гърция може да надхвърлят рекорда от 2007

Жегите в Гърция може да надхвърлят рекорда от 2007

Големите горещини в Гърция през последните дни може да се окажат рекордни за последното десетилетие и да подобрят показателите от 2007 г., когато в някои райони на страната живачният стълб показваше 46 градуса.

Продадоха карта на първия „Дисниленд“ за 700 000 долара

Продадоха карта на първия „Дисниленд“ за 700 000 долара

Карта на първия в света тематичен развлекателен парк „Дисниленд“, нарисувана лично от основателя Уолт Дисни, беше продадена на търг в САЩ за сумата от 708 000 долара. Това съобщиха от галерията „Ван Итън“, организирала продажбата в Лос Анджелис.

В Оксфордския английски речник бирата отстъпи мястото си на бръмбари

В Оксфордския английски речник бирата отстъпи мястото си на бръмбари

Нововъведената дума в най-известният академичен речник на английския език "Оксфорд"е "зизива" (Zyzzyva - бел. авт). Тя зае почетното...последно място в езиковия справочник.