ЮНИ 26 Новини | ЛюбопитноОбнови

Телевизорът в спалнята подобрява сексуалния живот

0 коментара0/5

Телевизорът в спалнята може да наруши съня, но изглежда, че също така подобрява сексуалния живот, установи британско изследване, цитирано от "Дейли мейл".

Телевизорът в спалнята подобрява сексуалния живот
Телевизорът в спалнята подобрява сексуалния живот

Хората с телевизор в спалнята правят секс два пъти повече от тези, които нямат телевизор, сочат данните от допитването. Първоначално всички участници били запитани "Имате ли телевизор в спалнята си?", на което три четвърти или 74% отговорили утвърдително. След това всички анкетирани били попитали средно колко пъти в седмицата правят секс с партньора си.

След съпоставянето на резултатите било установено, че хората с телевизор в спалнята правели секс средно два пъти в седмицата, а двойките без телевизор се отдавали на страсти под завивките средно веднъж в седмицата. Всички участници, които казали, че имат телевизор в спалнята, били попитани дали смятат, че присъствието му е причина за по-редовния им сексуален живот. 67% отговорили утвърдително.

Когато тези хора били запитани защо смятат така, 37% посочили като причина гледането заедно на еротични филми или предавания, 32% - правенето на повече секс без да пропускат любимите си предавания, 29% - разсейването на партньора, докато гледа скучно предаване, а останалите посочили, че телевизорът "просто ги сближава". 47% от анкетираните заявили, че са гледали телевизия, докато правят секс с партньора си.

Половината от участниците, които нямали телевизор в спалнята си (48%), казали, че искат да имат, но партньорът или партньорката им не желаела. "Малко сме изненадани, че британците, които имат телевизор в спалнята си, се радват на по-активен сексуален живот, отколкото тези, които нямат, но когато погледнете възможните причини, разбирате защо това е така. Предполагам също, че хората, които нямат телевизор в спалнята си, използват това помещение главно за спане и не искат да бъдат разсейвани твърде често. Но предлагаме, ако се чудите как да подобрите сексуалния си живот, просто да си купите телевизор за спалнята", заяви говорител на сайта VoucherCodesPro.co.uk, който поръчал изследването.

Още от "Любопитно"

Редовният полов живот след 50 г. е полезен за ума

Редовният полов живот след 50 г. е полезен за ума

Всички знаят за ползите от решаването на кръстословици и изучаването на чужд език при поддържането на пъргав и бистър ум в напреднала възраст.

Принц Хари: Исках да изляза от кралското семейство

Принц Хари: Исках да изляза от кралското семейство

Принц Хари призна, че някога е "искал да излезе" от кралското семейство.

Нещо между Урал и края на земята

Нещо между Урал и края на земята

Хората на този континент имаха достатъчно ясна представа за това, къде свършва Европа, а с нея и земята, годна за обитаване от гледната точка на ранното Средновековие.