МАЙ 27 Новини | ЛюбопитноОбнови

Тайра Банкс се среща с фотограф

0 коментара0/5

Пенсионираният супермодел Тайра Банкс най-накрая разкри кой е мъжът в живота й и сложи край на спекулациите, че се среща с рапъра Дрейк.

Тайра Банкс се среща с фотограф

Банкс често отговаряше на въпроси за връзката си с канадския музикант, след като двамата бяха забелязани заедно в Дисниленд. Още миналата година манекенката опроверга слуховете, заявявайки, че Дрейк е твърде млад за нея. Тогава тя не отричаше, че е влюбена, но отказваше да разкрие името на любимия си. До днес.

Вижте също: Тайра Банкс иска да осинови дете

Пред "Access Hollywood"тя каза, че човекът, с когото излиза е някой, с който е работила по фотосесии. Името му е Ерик Асла. Норвежецът е бивш асистент на прочутия фотограф Хърб Ритс. С него Тайра е работила по кампаниите на Келвин Клайн и "Saks Fifth Avenue". /БГНЕС/

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Тайра Банкс се среща с фотограф".

Още от "Любопитно"

Певицата Михаела Филева и актьорът Антон Григоров стават първите родни посланици на Coca-Cola у нас

Coca-Cola с нова визуална идентичност за България

Coca-Cola представи новата визия на марката, която е част от глобалната комуникационна стратегия „Един бранд“. Стратегията обединява подбрандовете Coca-Cola Classic и Coca-Cola Zero в едно, с обща визуална идентичност и позициониране.

Студентка създаде списък от почти 800 страници с престъпления, извършени от ислямисти

Студентка създаде списък от почти 800 страници с престъпления, извършени от ислямисти

19-годишната Хера Хашми - мюсюлманка, учеща молякулярна биология в Колорадо, направи "списък"от 800-страници с престъпления на ислямистите и мотивите им.

В петък САЩ ще отбележи за първи път Националния ден на мака

В петък САЩ ще отбележи за първи път Националния ден на мака

Ярко червеният мак - международният символ на почитта към падналите в борбата войници - за първи път ще бъде честван като национален празник в САЩ.