МАЙ 27 Новини | ЛюбопитноОбнови

Тайра Банкс: модата ще се роботизира

0 коментара0/5

Топ моделката Тайра Банкс смята, че в бъдеще всеки ще има "робот асистент".

Тайра Банкс: модата ще се роботизира

Красавицата смята, че в бъдеще хората ще имат електронни помощници, които да избират дрехите им и освен това ще оправят настроението на собствениците си.

"Всеки ще има поне един личен робот помощник. Ако роботът предлага продукти на спонсори, то той ще бъде безплатен. Така роботите ще могат да бъдат използвани в рекламния бизнес. На хората ще им се плаща, за да използват роботите. Те ще имат изкуствен интелект и ще могат да усещат кога собственикът им е в лошо настроение и ще го разведряват", предсказва Тайра пред "Уол Стрийт Джърнал".

Вижте също: Тайра Банкс иска да осинови дете

Според нея двойките ще могат да избират чертите на детето си все едно си поръчват храна за вкъщи. "Чертите на бебетата ще могат да се избират като в меню. Сините и зелените очи ще бъдат много често срещани, а тъмно кафявите ще станат рядкост", казва тя.

Вижте също: Как отслабна Тайра Банкс

Козметичната хирургия ще бъде достъпна за всички в бъдещето, добавя тя. Според нея обаче някои хора няма искат да легнат под ножа, но за тях ще има други възможности за разкрасяване. "Хората, които не искат да се подлагат на пластична хирургия, ще има други варианти с трайни резултати", смята Тайра Банкс./БГНЕС /

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Тайра Банкс: модата ще се роботизира".

Още от "Любопитно"

Певицата Михаела Филева и актьорът Антон Григоров стават първите родни посланици на Coca-Cola у нас

Coca-Cola с нова визуална идентичност за България

Coca-Cola представи новата визия на марката, която е част от глобалната комуникационна стратегия „Един бранд“. Стратегията обединява подбрандовете Coca-Cola Classic и Coca-Cola Zero в едно, с обща визуална идентичност и позициониране.

Студентка създаде списък от почти 800 страници с престъпления, извършени от ислямисти

Студентка създаде списък от почти 800 страници с престъпления, извършени от ислямисти

19-годишната Хера Хашми - мюсюлманка, учеща молякулярна биология в Колорадо, направи "списък"от 800-страници с престъпления на ислямистите и мотивите им.

В петък САЩ ще отбележи за първи път Националния ден на мака

В петък САЩ ще отбележи за първи път Националния ден на мака

Ярко червеният мак - международният символ на почитта към падналите в борбата войници - за първи път ще бъде честван като национален празник в САЩ.