АПР 30 Новини | ЛюбопитноОбнови

Стела Маккартни вярва в стилното фитнес облекло

0 коментара0/5

Дизайнерката Стела Маккартни заяви, че стилното облекло във фитнеса ни прави много по-сигурни в себе си.

Стела Маккартни вярва в стилното фитнес облекло
Стела Маккартни вярва в стилното фитнес облекло

За колекцията си пролет-лято 2014, Стела отново избра да работи заедно със спортния гигант "Adidas". "Да си облечен модерно по време на тренировка едновременно спомага за начина, по който се чувстваш и доброто изпълнение на упражненията", сподели пред вестник "Дейли Телеграф" Стела Макартни.

"Повечето хора си мислят, че като се скрият зад най-обикновения си черен екип ще бъдат забелязани от по-малко души и ще се чувстват по-сигурни в себе си. Аз обаче смятам, че когато си облечен стилно самочувствието ти ти помага да изпълниш по-добре зададената тренировка", обясни още Стела Макартни.

Според модната дизайнерка спортният ни екип трябва да ни дава същата увереност и сила, каквато и останалата част от гардероба ни. Само така можем да дадем максималното от себе си.

Още от "Любопитно"

Ема Морано на 116 години

Невероятната история на жената, която доживя до 117 години

Тя губи първата си любов по време на Първата световна война. Точно преди Втората напуска съпруга си насилник. Това е Ема Морано – последният жив човек от ХIХ век.

Ина Ахмад Абдулати преди операцията

Бившата най-пълна жена в света вече се събира в седалката на самолет

Египтянката Ина Ахмад Абдулати, която доскоро беше най-пълната жена в света, скоро ще замине с редовен полет за ОАЕ, където ще продължи лечението си.

Да забуксуваш в парка (снимки)

Да забуксуваш в парка (снимки)

Естествено парковете са най-предпочитани за разходка на бебето с количката....