ЮНИ 28 Новини | ЛюбопитноОбнови

Статусите във Facebook говорят за вашата връзка

0 коментара0/5

Прекаляването със статуси и снимки в социалната мрежа може да разкрие повече за вас и вашата връзка, отколкото сте предполагали.

Статусите във Facebook говорят за вашата връзка
Статусите във Facebook говорят за вашата връзка

Ново изследване на учени от университета Албрайт показва, че голямата активност във Facebook говори за вашето ниско самочувствие. Според психолози публикуването на снимки, статуси и други неща, свързани с вашата половинка, не говори добре за вас.

Социалните мрежи и любовта >>>

Статусите във Facebook говорят за вашата връзка

В проучването участвали потребители на социалната мрежа, които отговаряли на въпроси за това какво ги подтиква да използват Facebook, колко често и колко удовлетворени се чувстват от човка до себе си. Тези, които са доволни в личния си живот, по-често публикуват "материали" за него в мрежата, показва изследването.

Раздялата и социалните мрежи >>>

Дотук звучи добре, но истината е, че такива хора страдат от синдрома на "любовното самочувствие". С други думи това означава, че самочувствието на такива хора зависи от любовния им статус. Те се чувстват по-сигурни, когато са обвързани и искат и другите да се уверят в това./ БГНЕС/

Още за: Facebook

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Статусите във Facebook говорят за вашата връзка".

Още от "Любопитно"

Кралица Елизабет II

Кралското семейство струва с 5.4% по-скъпо на британците

Общо кралската фамилия е похарчила 56.8 милиона лири през изминалата година, добавяйки 14.9 милиона лири собствени доходи и 900 000 заделени.

Джейми Оливър

Джейми Оливър определя като "убийствено" готвенето за децата си

Джейми Оливър е може би един от най-известните кулинари в целия свят. Когато е у дома обаче за него се оказва истинска мъка да измисли рецепта, която да се хареса на цялото му семейство.

Гъби Шийтаке

Най-вкусните гъби в света

Гъба Шийтаке е една от най-вкусните. Тя може да се използва в супи и тестени изделия.