МАЙ 22 Новини | ЛюбопитноОбнови

Следващото ревю на Шанел ще бъде в Дубай

0 коментара0/5

Следващото ревю предпремиера на Карл Лагерфелд пролет/лято 2015 ще бъде в Дубай. Събитието ще се проведе на 13 май, когато температурите в емирата са около 37 градуса по Целзий.

Следващото ревю на Шанел ще бъде в Дубай

Марката Шанел е известна с представяне на предпремиерните си ревюта в отдалечени дестинации и нестандартни локации от Маями през Сингапур до Лос Анджелис и Далас. Модното шоу ще бъде в меката на модата в Дубай.

Вижте също: Бижу на Шанел е най-уникалното за 2013-та

"Футуристичен мегаполис на 21 век, постоянно развиващият се емират Дубай е кръстопът на цивилизациите на Европа и Азия. Динамиката и многообразието на културите в града, който вдъхновява пътешествията, е перфектното място за ревюто, което ще се проведе на 13 май 2014 в присъствието на Карл Лагерфелд", се казва в изявлението на Шанел.

Вижте също: Странностите на Карл Лагерфелд

Шанел има пет бутика в Дибай. През октомври 2010 г. Лагерфелд обяви плановете си за създаване на собствен остров на модата на 32 километра от брега на Дубай с име остров Мода (Isla Moda). Проектът трябва да бъде завършен през тази година. /БГНЕС /

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Следващото ревю на Шанел ще бъде в Дубай".

Още от "Любопитно"

Само 6 дни след връх Лхотце, Атанас Скатов се завърна на Еверест

Само 6 дни след връх Лхотце, Атанас Скатов се завърна на Еверест

Днес 22.05 около 06.00 местно време алпинистът-веган Атанас Скатов се изкачи за втори път на връх Еверест по южния му ръб.

Алпинисти опаковат мъртъвци на Еверест

Алпинисти опаковат мъртъвци на Еверест

Руски алпинисти осъществиха частично проект за отдаване на почит към загиналите в „зоната на смъртта” на най-високия връх на Земята. Те опаковаха със специална тъкан две тела.

Създайте своята къща с VELUX и спечелете до 10 000 лв.

Създайте своята къща с VELUX и спечелете до 10 000 лв.

В процес сте на строеж или ремонт на къща? Мечтаете да изградите светъл, комфортен и уютен дом?