ЮНИ 26 Новини | ЛюбопитноОбнови

Следващото ревю на Шанел ще бъде в Дубай

0 коментара0/5

Следващото ревю предпремиера на Карл Лагерфелд пролет/лято 2015 ще бъде в Дубай. Събитието ще се проведе на 13 май, когато температурите в емирата са около 37 градуса по Целзий.

Следващото ревю на Шанел ще бъде в Дубай

Марката Шанел е известна с представяне на предпремиерните си ревюта в отдалечени дестинации и нестандартни локации от Маями през Сингапур до Лос Анджелис и Далас. Модното шоу ще бъде в меката на модата в Дубай.

Вижте също: Бижу на Шанел е най-уникалното за 2013-та

"Футуристичен мегаполис на 21 век, постоянно развиващият се емират Дубай е кръстопът на цивилизациите на Европа и Азия. Динамиката и многообразието на културите в града, който вдъхновява пътешествията, е перфектното място за ревюто, което ще се проведе на 13 май 2014 в присъствието на Карл Лагерфелд", се казва в изявлението на Шанел.

Вижте също: Странностите на Карл Лагерфелд

Шанел има пет бутика в Дибай. През октомври 2010 г. Лагерфелд обяви плановете си за създаване на собствен остров на модата на 32 километра от брега на Дубай с име остров Мода (Isla Moda). Проектът трябва да бъде завършен през тази година. /БГНЕС /

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Следващото ревю на Шанел ще бъде в Дубай".

Още от "Любопитно"

Жегите в Гърция може да надхвърлят рекорда от 2007

Жегите в Гърция може да надхвърлят рекорда от 2007

Големите горещини в Гърция през последните дни може да се окажат рекордни за последното десетилетие и да подобрят показателите от 2007 г., когато в някои райони на страната живачният стълб показваше 46 градуса.

Продадоха карта на първия „Дисниленд“ за 700 000 долара

Продадоха карта на първия „Дисниленд“ за 700 000 долара

Карта на първия в света тематичен развлекателен парк „Дисниленд“, нарисувана лично от основателя Уолт Дисни, беше продадена на търг в САЩ за сумата от 708 000 долара. Това съобщиха от галерията „Ван Итън“, организирала продажбата в Лос Анджелис.

В Оксфордския английски речник бирата отстъпи мястото си на бръмбари

В Оксфордския английски речник бирата отстъпи мястото си на бръмбари

Нововъведената дума в най-известният академичен речник на английския език "Оксфорд"е "зизива" (Zyzzyva - бел. авт). Тя зае почетното...последно място в езиковия справочник.