АПР 24 Новини | ЛюбопитноОбнови

Следващото ревю на Шанел ще бъде в Дубай

0 коментара0/5

Следващото ревю предпремиера на Карл Лагерфелд пролет/лято 2015 ще бъде в Дубай. Събитието ще се проведе на 13 май, когато температурите в емирата са около 37 градуса по Целзий.

Следващото ревю на Шанел ще бъде в Дубай

Марката Шанел е известна с представяне на предпремиерните си ревюта в отдалечени дестинации и нестандартни локации от Маями през Сингапур до Лос Анджелис и Далас. Модното шоу ще бъде в меката на модата в Дубай.

Вижте също: Бижу на Шанел е най-уникалното за 2013-та

"Футуристичен мегаполис на 21 век, постоянно развиващият се емират Дубай е кръстопът на цивилизациите на Европа и Азия. Динамиката и многообразието на културите в града, който вдъхновява пътешествията, е перфектното място за ревюто, което ще се проведе на 13 май 2014 в присъствието на Карл Лагерфелд", се казва в изявлението на Шанел.

Вижте също: Странностите на Карл Лагерфелд

Шанел има пет бутика в Дибай. През октомври 2010 г. Лагерфелд обяви плановете си за създаване на собствен остров на модата на 32 километра от брега на Дубай с име остров Мода (Isla Moda). Проектът трябва да бъде завършен през тази година. /БГНЕС /

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Следващото ревю на Шанел ще бъде в Дубай".

Още от "Любопитно"

Топла и слънчева седмица

Топла и слънчева седмица

Почивните дни ще бъдат хладни и дъждовни на места, но температурите ще започнат слабо да се повишават.

Кръв от гигантски гущер затваря рани

Кръв от гигантски гущер затваря рани

Мощен антибиотик, който ускорява зарастването на раните, успяха да получат американски биохимици от кръвта на гигантски гущер, обитаващ индонезийския остров Комодо.

Какво не знаем за равиолите

Какво не знаем за равиолите

Забавни факти за италианския специалитет, които не знаете.