МАЙ 27 Новини | ЛюбопитноОбнови

Пращат настойчив ухажор на Малия Обама на психиатричен преглед

0 коментара0/5

„Сикрет сървис“ задържаха и изпратиха за психиатрична експертиза нюйоркчанин, който твърде настойчиво ухажва по-голямата дъщеря на бившия президент Барак Обама – Малия, съобщи вестник „Дейли нюз“.

Пращат настойчив ухажор на Малия Обама на психиатричен преглед

Според изданието на 10 април се е наложило служители на „Сикрет сървис“, които осигуряват охраната на семейство Обама, да задържат 30-годишният Джейр Кардосо.

Той е проникнал на четвъртия етаж в сградата в Трайбека, където 18-годишната Малия работи като стажантка и на всеослушание й се обяснил в любов.

Два дни по-късно ситуацията се повторила на друго място в града. Тогава охранителите го спрели и го помолили да остави момичето на мира. Впоследствие се изяснило, че Кардосо няколко пъти се е опитвал да проникне в Белия дом още по времето на мандата на Обама като президент, когато той живееше там със семейството си. След разговор с младежа, служителите от „Сикрет сървис“ установили, че той е с психични отклонения. Това им дало основания да го изпратят на експертиза в психиатрия. 

Още от "Любопитно"

Певицата Михаела Филева и актьорът Антон Григоров стават първите родни посланици на Coca-Cola у нас

Coca-Cola с нова визуална идентичност за България

Coca-Cola представи новата визия на марката, която е част от глобалната комуникационна стратегия „Един бранд“. Стратегията обединява подбрандовете Coca-Cola Classic и Coca-Cola Zero в едно, с обща визуална идентичност и позициониране.

Студентка създаде списък от почти 800 страници с престъпления, извършени от ислямисти

Студентка създаде списък от почти 800 страници с престъпления, извършени от ислямисти

19-годишната Хера Хашми - мюсюлманка, учеща молякулярна биология в Колорадо, направи "списък"от 800-страници с престъпления на ислямистите и мотивите им.

В петък САЩ ще отбележи за първи път Националния ден на мака

В петък САЩ ще отбележи за първи път Националния ден на мака

Ярко червеният мак - международният символ на почитта към падналите в борбата войници - за първи път ще бъде честван като национален празник в САЩ.