АПР 26 Новини | ЛюбопитноОбнови

Последна кампания на Марк Джейкъбс за Луи Вюитон

0 коментара0/5

Катрин Деньов, София Копола и Жизел Бюндхен са част от звездите в последната рекламна кампания на Марк Джейкъбс за новата колекция на Луи Вюитон.

Добави описание

Джейкъбс се раздели по взаимно съгласие с френската модна къща през октомври след 16 години. Той е дългогодишен приятел на режисьора София Копола, която дефилира с ефирен топ с мъниста от колекция пролет/лято за 2014.

Добави описание

Лицата на френската актриса Катрин Деньов, бразилката Жизел Бюндхен, китайската актриса Фан Бинбин и френския модел Каролин дьо Мегре са част от микса. 

Добави описание

Британският модел Еди Кембъл, която откри последното шоу на Джейкъбс и получи наградата за Модел на годината на тазгодишните британски модни награди, също е част от звездния екип.

Добави описание

"Беше много емоционална сесия. Това се вижда и от снимките. Тези жени наистина вдъхновяват Марк", казва Фредерик Уинклер, директор "Комуникации и събития"при Лиу Вюитон.

Добави описание

Джейкъбс напусна след 16 години работа за Вюитон и създаде своя марка, която се надява да направи първото си представяне пред публиката в близкото бъдеще.

Добави описание

Джейкъбс казва, че сутринта преди шоуто на парижката седмица на модата е взел решението, че това ще бъде последното му събитие за марката. /БГНЕС /

Още от "Любопитно"

Ейми Шумър подари матрак на непознат

Ейми Шумър подари матрак на непознат

Холивудската актриса Ейми Шумър подари на служител в магазин матрак за 2 000 хил. долара в знак на благодарност, че й е позволил да използва тоалетната.

Саймън Коуел плати половин милион за охрана у дома

Саймън Коуел плати половин милион за охрана у дома

Съдията в шоуто "Великобритания има талант" Саймън Коуел е инвестирал над 500 000 паунда в охранителна система в лондонското си имение, след като през 2015 година той бе ограбен, докато спеше.

Арктика: Едно от сметищата на Световния океан

Арктика: Едно от сметищата на Световния океан

Пластмасови отпадъци от северната част на Атлантическия океан попадат с морски течения в Арктика, където вероятно са се натрупали стотици тонове боклуци.