МАЙ 23 Новини | ЛюбопитноОбнови

Последна кампания на Марк Джейкъбс за Луи Вюитон

0 коментара0/5

Катрин Деньов, София Копола и Жизел Бюндхен са част от звездите в последната рекламна кампания на Марк Джейкъбс за новата колекция на Луи Вюитон.

Добави описание

Джейкъбс се раздели по взаимно съгласие с френската модна къща през октомври след 16 години. Той е дългогодишен приятел на режисьора София Копола, която дефилира с ефирен топ с мъниста от колекция пролет/лято за 2014.

Добави описание

Лицата на френската актриса Катрин Деньов, бразилката Жизел Бюндхен, китайската актриса Фан Бинбин и френския модел Каролин дьо Мегре са част от микса. 

Добави описание

Британският модел Еди Кембъл, която откри последното шоу на Джейкъбс и получи наградата за Модел на годината на тазгодишните британски модни награди, също е част от звездния екип.

Добави описание

"Беше много емоционална сесия. Това се вижда и от снимките. Тези жени наистина вдъхновяват Марк", казва Фредерик Уинклер, директор "Комуникации и събития"при Лиу Вюитон.

Добави описание

Джейкъбс напусна след 16 години работа за Вюитон и създаде своя марка, която се надява да направи първото си представяне пред публиката в близкото бъдеще.

Добави описание

Джейкъбс казва, че сутринта преди шоуто на парижката седмица на модата е взел решението, че това ще бъде последното му събитие за марката. /БГНЕС /

Още от "Любопитно"

Пръстен, купен за 10 лири, се оказа с 26-каратов диамант

Пръстен, купен за 10 лири, се оказа с 26-каратов диамант

Ценният пръстен, някога купен за 10 лири, ще бъде предложен на търг, като първоначалната оценка е 350 000 лири.

Двойник на Елвис Пресли

Личният самолет на Елвис Пресли ще бъде изложен на търг в САЩ

Личният самолет на „краля на рокендрола“ Елвис Пресли (1935-1977) ще бъде изложен на търг в САЩ, съобщава аукционната къща GWS Auctions на сайта си.

Най-продаваната спирала на Estee Lauder на невероятна цена

Най-продаваната спирала на Estee Lauder на невероятна цена

Миглите, за които винаги сте мечтали!