ЮНИ 24 Новини | ЛюбопитноОбнови

Последна кампания на Марк Джейкъбс за Луи Вюитон

0 коментара0/5

Катрин Деньов, София Копола и Жизел Бюндхен са част от звездите в последната рекламна кампания на Марк Джейкъбс за новата колекция на Луи Вюитон.

Добави описание

Джейкъбс се раздели по взаимно съгласие с френската модна къща през октомври след 16 години. Той е дългогодишен приятел на режисьора София Копола, която дефилира с ефирен топ с мъниста от колекция пролет/лято за 2014.

Добави описание

Лицата на френската актриса Катрин Деньов, бразилката Жизел Бюндхен, китайската актриса Фан Бинбин и френския модел Каролин дьо Мегре са част от микса. 

Добави описание

Британският модел Еди Кембъл, която откри последното шоу на Джейкъбс и получи наградата за Модел на годината на тазгодишните британски модни награди, също е част от звездния екип.

Добави описание

"Беше много емоционална сесия. Това се вижда и от снимките. Тези жени наистина вдъхновяват Марк", казва Фредерик Уинклер, директор "Комуникации и събития"при Лиу Вюитон.

Добави описание

Джейкъбс напусна след 16 години работа за Вюитон и създаде своя марка, която се надява да направи първото си представяне пред публиката в близкото бъдеще.

Добави описание

Джейкъбс казва, че сутринта преди шоуто на парижката седмица на модата е взел решението, че това ще бъде последното му събитие за марката. /БГНЕС /

Още от "Любопитно"

Нещо между Урал и края на земята

Нещо между Урал и края на земята

Хората на този континент имаха достатъчно ясна представа за това, къде свършва Европа, а с нея и земята, годна за обитаване от гледната точка на ранното Средновековие.

Шестима лекари отиват на съд за смъртта на родилка

Шестима лекари отиват на съд за смъртта на родилка

Софийска градска прокуратура (СГП) внесе в Софийски градски съд (СГС) обвинителен акт срещу шестима лекари от две болнични заведения, които при професионална непредпазливост причинили смъртта на родилка.

Съветите за къдрава коса, по които интернет полудя

Съветите за къдрава коса, по които интернет полудя

Къдравата коса е благословия, но и предизвикателство. Всяка жена ще ви каже това. Къдравата коса изисква специални и постоянни грижи. Едно момиче реши да сподели с интернет своята "битка" с къдравата коса, как се е научила да се грижи за нея и как косата й се е трансформирала за 4 години.