МАЙ 27 Новини | ЛюбопитноОбнови

Подаръци за $200 000 на Оскари 2016

0 коментара0/5

Всяка година номинираните получават торбички с подаръци от различни луксозни марки. Тази година стойността на всяка една торбичка надхвърля 200 000 долара. Ето какво има вътре.

Подаръци за $200 000 на Оскари 2016
 © istock/ Guliver/ Getty

Стойността на тазгодишната торбичка е по-висока, разминавайки миналогодишната с почти 100 000 долара. Включването в подобна подаръчна торбичка е много добра реклама за всички марки, които печелят от славата на номинираните звезди.

От луксозните подаръци ще получат всички, номинирани в категориите „Най-добър актьор“, „Най-добра актриса“, „Най-добър режисьор“, както и водещият на шоуто – Крис Рок. Ето и някои от стоките и услугите в тайнствената луксозна торбичка.

Кои са номинираните за наградите Оскар 2016 >>>

Най-скъпият подарък в торбичките на Оскари 2016 е 10-дневна екскурзия до Израел на стойност $55 000. Освен това всеки ще може да се наслади на 15-дневна екскурзия в Япония. Луксозната козметична марка Lizora пък осигурява доживотен абонамент на кремове на всяка звезда, на стойност $31 200.

оскари 2016, награди оскар 2016

Няма как да не ви споменем, че всички номинирани получават 1 безплатна процедура вампирски лифтинг на бюст, при който гърдите на дамите се повдигат и оформят с помощта на собствената им кръв. Смята се, че тази процедура е една от най-нашумелите в Лос Анджелис напоследък и е изчислена на стойност $1 900.

Всички номинирани на Оскари 2016 получават и лазерна терапия за кожа на стойност $5 530, както и секс играчка и луксозна електронна цигара, и много други.

подаръци оскари 2016

Наградите се осигуряват с посредничеството на маркетинг компанията Distinctive Assets. Те обаче раздават наградите независимо от Академията. Така е от 2006, когато отношенията им бяха прекратени, защото се смяташе, че оронват престижа на Оскарите. Въпреки всичко маркетинг компанията не пропуска да се рекламира, използвайки името на Академията. Заради това се и стигна до съдебен иск за оронване на престижа и марката, както и за подвеждане на аудиторията, че Distinctive Assets имат нещо общо с Академията и Оскарите.

Радослава Михайлова по Guardian и Harpersbazaar.com

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Подаръци за $200 000 на Оскари 2016".

Още от "Любопитно"

Певицата Михаела Филева и актьорът Антон Григоров стават първите родни посланици на Coca-Cola у нас

Coca-Cola с нова визуална идентичност за България

Coca-Cola представи новата визия на марката, която е част от глобалната комуникационна стратегия „Един бранд“. Стратегията обединява подбрандовете Coca-Cola Classic и Coca-Cola Zero в едно, с обща визуална идентичност и позициониране.

Студентка създаде списък от почти 800 страници с престъпления, извършени от ислямисти

Студентка създаде списък от почти 800 страници с престъпления, извършени от ислямисти

19-годишната Хера Хашми - мюсюлманка, учеща молякулярна биология в Колорадо, направи "списък"от 800-страници с престъпления на ислямистите и мотивите им.

В петък САЩ ще отбележи за първи път Националния ден на мака

В петък САЩ ще отбележи за първи път Националния ден на мака

Ярко червеният мак - международният символ на почитта към падналите в борбата войници - за първи път ще бъде честван като национален празник в САЩ.