ЮНИ 26 Новини | ЛюбопитноОбнови

Песен за лисица - най-гледаното видео в Ю Тюб

0 коментара0/5

Хумористичната песен The Fox е най-популярното видео за годината на платформата Ю Тюб, която представи световната си класация и класацията си по страни за 2013 г.

Песен за лисица - най-гледаното видео в Ю Тюб

Видеото, което излезе на 3 септември като реклама за телевизионното предаване на двама норвежки комици, братята Илвис, до вторник на обяд е било гледано 276 милиона пъти в Ю Тюб. Така песента оглавява класацията на най-популярните парчета в платформата за видео споделяне.

Норвегия заема и второто място с версията на нейната армия на Харлем шейк, лудешкия танц върху парче на композитора на електронна музика Бауер, с 95,2 милиона гледания. На трето място с 88,7 милиона гледания е видеото "Как животните ядат храната си", в което авторът му МистърЕпикМан показва своя талант на имитатор.

В класацията на най-гледаните видеа попадат още пародия на песента на Майли Сайръс Wrecking Ball със 78,2 милиона гледания, рекламата на Ивън Бейби&Ми с 67,1 милиона гледания и широкото разкрачване на Жан-Клод Ван Дам между два ТИР-а с 59,1 милиона гледания. 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Песен за лисица - най-гледаното видео в Ю Тюб".

Още от "Любопитно"

Редовният полов живот след 50 г. е полезен за ума

Редовният полов живот след 50 г. е полезен за ума

Всички знаят за ползите от решаването на кръстословици и изучаването на чужд език при поддържането на пъргав и бистър ум в напреднала възраст.

Принц Хари: Исках да изляза от кралското семейство

Принц Хари: Исках да изляза от кралското семейство

Принц Хари призна, че някога е "искал да излезе" от кралското семейство.

Нещо между Урал и края на земята

Нещо между Урал и края на земята

Хората на този континент имаха достатъчно ясна представа за това, къде свършва Европа, а с нея и земята, годна за обитаване от гледната точка на ранното Средновековие.