МАР 30 Новини | ЛюбопитноОбнови

Песен за лисица - най-гледаното видео в Ю Тюб

0 коментара0/5

Хумористичната песен The Fox е най-популярното видео за годината на платформата Ю Тюб, която представи световната си класация и класацията си по страни за 2013 г.

Песен за лисица - най-гледаното видео в Ю Тюб

Видеото, което излезе на 3 септември като реклама за телевизионното предаване на двама норвежки комици, братята Илвис, до вторник на обяд е било гледано 276 милиона пъти в Ю Тюб. Така песента оглавява класацията на най-популярните парчета в платформата за видео споделяне.

Норвегия заема и второто място с версията на нейната армия на Харлем шейк, лудешкия танц върху парче на композитора на електронна музика Бауер, с 95,2 милиона гледания. На трето място с 88,7 милиона гледания е видеото "Как животните ядат храната си", в което авторът му МистърЕпикМан показва своя талант на имитатор.

В класацията на най-гледаните видеа попадат още пародия на песента на Майли Сайръс Wrecking Ball със 78,2 милиона гледания, рекламата на Ивън Бейби&Ми с 67,1 милиона гледания и широкото разкрачване на Жан-Клод Ван Дам между два ТИР-а с 59,1 милиона гледания. 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Песен за лисица - най-гледаното видео в Ю Тюб".

Още от "Любопитно"

Розов диамант гигант е на път да счупи рекордите за най-скъпо продаден камък

Розов диамант гигант е на път да счупи рекордите за най-скъпо продаден камък

Овалният диамант „Розова звезда” може да стане най-скъпо продаденият на търг скъпоценен камък, съобщиха от аукционната къща Сотбис.

Топ гримьорът Слав демонстрира действието на революционния крем

Крем превръща торбичките под очите в спомен

Торбички и тъмни кръгове под очите? Превърнете ги в спомен! Крем превръща торбичките под очите в спомен само за минути.

Джефри Безос е вторият най-богат човек в целия свят

Джефри Безос е вторият най-богат човек в целия свят

Американският предприемач и главен изпълнителен директор на "Амазон"Джеф Безос бе обявен за втория най-богат човек в света след Бил Гейтс, съобщава "Блумбърг".