МАЙ 26 Новини | ЛюбопитноОбнови

Песен за лисица - най-гледаното видео в Ю Тюб

0 коментара0/5

Хумористичната песен The Fox е най-популярното видео за годината на платформата Ю Тюб, която представи световната си класация и класацията си по страни за 2013 г.

Песен за лисица - най-гледаното видео в Ю Тюб

Видеото, което излезе на 3 септември като реклама за телевизионното предаване на двама норвежки комици, братята Илвис, до вторник на обяд е било гледано 276 милиона пъти в Ю Тюб. Така песента оглавява класацията на най-популярните парчета в платформата за видео споделяне.

Норвегия заема и второто място с версията на нейната армия на Харлем шейк, лудешкия танц върху парче на композитора на електронна музика Бауер, с 95,2 милиона гледания. На трето място с 88,7 милиона гледания е видеото "Как животните ядат храната си", в което авторът му МистърЕпикМан показва своя талант на имитатор.

В класацията на най-гледаните видеа попадат още пародия на песента на Майли Сайръс Wrecking Ball със 78,2 милиона гледания, рекламата на Ивън Бейби&Ми с 67,1 милиона гледания и широкото разкрачване на Жан-Клод Ван Дам между два ТИР-а с 59,1 милиона гледания. 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Песен за лисица - най-гледаното видео в Ю Тюб".

Още от "Любопитно"

Певицата Михаела Филева и актьорът Антон Григоров стават първите родни посланици на Coca-Cola у нас

Coca-Cola с нова визуална идентичност за България

Coca-Cola представи новата визия на марката, която е част от глобалната комуникационна стратегия „Един бранд“. Стратегията обединява подбрандовете Coca-Cola Classic и Coca-Cola Zero в едно, с обща визуална идентичност и позициониране.

Студентка създаде списък от почти 800 страници с престъпления, извършени от ислямисти

Студентка създаде списък от почти 800 страници с престъпления, извършени от ислямисти

19-годишната Хера Хашми - мюсюлманка, учеща молякулярна биология в Колорадо, направи "списък"от 800-страници с престъпления на ислямистите и мотивите им.

В петък САЩ ще отбележи за първи път Националния ден на мака

В петък САЩ ще отбележи за първи път Националния ден на мака

Ярко червеният мак - международният символ на почитта към падналите в борбата войници - за първи път ще бъде честван като национален празник в САЩ.