ЮНИ 27 Новини | ЛюбопитноОбнови

Бързият секс е най-полезен

4 коментара2/5

Европейски учени започнаха задълбочени изследвания на тема - полезен ли е бързият секс за здравето.

Бързият секс е най-полезен
Някои изследователи смятат, че бързият секс води до неприятни последици, а други считат, че удължава живота. Германските учени са по-големи скептици, като не спират да ни убеждават,че прекалената сексуална активност е вредна за здравето и на мъжете и на жените.

Въз основа на сексуалната хиперактивност и двата пола са застрашени от главоболие и мигрена.
Според германците сексуалното желание трябва да се достигне бавно и постепенно, а не на момента. Но американските специалисти не са съгласни със своите колеги. Те смятат, че бързият секс не само,че не вреди, но е и изключително полезен, защото изгаря допълнителни калории, подобрява качеството на мисълта и най-важното- успешно замества спорта.

Специалистите направили необичаен експеримент, в който взели участие 123 двойки на възраст между 20 и 32 години. Оказа се, че някои сексуални движения могат да предпазят дори от настинка и грип. Лечебният ефект на секса е пряко свързан с действията на партньора. Експертите обещават да продължат проучванията и в близко бъдеще да обяснят подробно как се формира благоприятният ефект, който сексът има върху нашето тяло. /БГНЕС

4 коментарaДобави коментар »

Niq

От Niq28.07.2010, 17:59 ч.

Мда,има моменти,когато и аз съм за бързия секс-страшно разтоварващ е-наистина

Виж всички коментари за "Бързият секс е най-полезен".

Още от "Любопитно"

Джейми Оливър

Джейми Оливър определя като "убийствено" готвенето за децата си

Джейми Оливър е може би един от най-известните кулинари в целия свят. Когато е у дома обаче за него се оказва истинска мъка да измисли рецепта, която да се хареса на цялото му семейство.

Гъби Шийтаке

Най-вкусните гъби в света

Гъба Шийтаке е една от най-вкусните. Тя може да се използва в супи и тестени изделия.

Покойната принцеса Даяна и принц Чарлз

Нова книга разказва за драмата между Даяна и Чарлз по повод юбилея на Камила

Бракът на Чарлз и Даяна продължава да вълнува света, макар той да бе обречен от самото си начало. Сърцето на Чарлз принадлежеше на Камила, за която той се ожени след много, много години.