МАЙ 28 Новини | ЛюбопитноОбнови

Откраднаха колелото на белгийски министър, представящ нови велоалеи

0 коментара0/5

Докато белгийският министър на траспорта разказваше пред журналисти за откриването на нови велоалеи, собственият му велосипед бе задигнат от крадец.

Откраднаха колелото на белгийски министър, представящ нови велоалеи

В белгийския град Хале по време на пресконференция за откриването на нови велоалеи, откраднаха велосипеда на министъра на транспорта Бен Вейтс, съобщава „Метро“.

Докато министърът увлечено обяснявал за увеличаването на велоалеите и местата за паркиране на велосипеди в Белгия, неизвестен крадец отнесъл велосипеда му. Това станало ясно, когато той отишъл да си го вземе, тъй като била предвидена фотосесия със собственото му колело

Вейтс се оплакал в полицията и бил принуден да се върне в Брюксел с автомобил. Програмата за изграждане на нови велоалеи и места за паркиране на колелата в Белгия предвижда инвестиция от 300 млн. евро.

Още от "Любопитно"

Шафранът - по-скъп от златото

Шафранът - по-скъп от златото

Шафранът е най-скъпата подправка в света и може би най-ценената в кулинарната индустрия.

Певицата Михаела Филева и актьорът Антон Григоров стават първите родни посланици на Coca-Cola у нас

Coca-Cola с нова визуална идентичност за България

Coca-Cola представи новата визия на марката, която е част от глобалната комуникационна стратегия „Един бранд“. Стратегията обединява подбрандовете Coca-Cola Classic и Coca-Cola Zero в едно, с обща визуална идентичност и позициониране.

Студентка създаде списък от почти 800 страници с престъпления, извършени от ислямисти

Студентка създаде списък от почти 800 страници с престъпления, извършени от ислямисти

19-годишната Хера Хашми - мюсюлманка, учеща молякулярна биология в Колорадо, направи "списък"от 800-страници с престъпления на ислямистите и мотивите им.