ЮНИ 23 Новини | ЛюбопитноОбнови

Осемгодишно американче отиде с вана на баща си да си купи чийзбургер

0 коментара0/5

Осемгодишно момче от американския щат Охайо взе минибуса на баща си, за да отиде до най-близкия „Макдоналдс” и да си купи любимия чийзбъргър.

Осемгодишно американче отиде с вана на баща си да си купи чийзбургер

Невръстният шофьор предприел пътешествието в неделя вечерта, съобщи местният вестник „Виъртън дейли таймс” (Weirton Daily Times), а четиригодишната му сестричка била на седалката до него.

Любителят на чийзбъргъри изминал около миля и половина, спирал на червен светофар и накрая направил елегантен ляв завой към закусвалнята. Междувременно родителите били у дома и спели.

Когато миниванът спрял на гишето, където се продава храна за из път, служителите помислили, че това е някаква шега. Те смятали, че възрастните са на задните седалки, но в колата нямало никой освен децата.

От Макдоналдс позвънили в полицията и патрулният автомобил се появил бързо. Като видял полицаите, шофьрът се разплакал, защото осъзнавал, че май не всичко е наред.

Дядото и бабата на децата били извикани да приберат внуците си, но междувременно и двете деца получили сандвичи, пържени картофки и пилешки специалитет „чикън нъгетс”.

Момчето разказало, че е гледало как се управлява превозно средство от видеоматериали в YouTube. 

Още за: бургер, дете

Още от "Любопитно"

Шестима лекари отиват на съд за смъртта на родилка

Шестима лекари отиват на съд за смъртта на родилка

Софийска градска прокуратура (СГП) внесе в Софийски градски съд (СГС) обвинителен акт срещу шестима лекари от две болнични заведения, които при професионална непредпазливост причинили смъртта на родилка.

Съветите за къдрава коса, по които интернет полудя

Съветите за къдрава коса, по които интернет полудя

Къдравата коса е благословия, но и предизвикателство. Всяка жена ще ви каже това. Къдравата коса изисква специални и постоянни грижи. Едно момиче реши да сподели с интернет своята "битка" с къдравата коса, как се е научила да се грижи за нея и как косата й се е трансформирала за 4 години.

Анкета на жени: Колкото повече секс, толкова по-добре!

Анкета на жени: Колкото повече секс, толкова по-добре!

Асоциацията на американските психолози извърши анонимно секс допитване сред жени от различни възрастови и социални групи на тема „Колко секс ви е необходим, за да се чувствате сексуално пълноценна“.