АПР 30 Новини | ЛюбопитноОбнови

Осемгодишно американче отиде с вана на баща си да си купи чийзбургер

0 коментара0/5

Осемгодишно момче от американския щат Охайо взе минибуса на баща си, за да отиде до най-близкия „Макдоналдс” и да си купи любимия чийзбъргър.

Осемгодишно американче отиде с вана на баща си да си купи чийзбургер

Невръстният шофьор предприел пътешествието в неделя вечерта, съобщи местният вестник „Виъртън дейли таймс” (Weirton Daily Times), а четиригодишната му сестричка била на седалката до него.

Любителят на чийзбъргъри изминал около миля и половина, спирал на червен светофар и накрая направил елегантен ляв завой към закусвалнята. Междувременно родителите били у дома и спели.

Когато миниванът спрял на гишето, където се продава храна за из път, служителите помислили, че това е някаква шега. Те смятали, че възрастните са на задните седалки, но в колата нямало никой освен децата.

От Макдоналдс позвънили в полицията и патрулният автомобил се появил бързо. Като видял полицаите, шофьрът се разплакал, защото осъзнавал, че май не всичко е наред.

Дядото и бабата на децата били извикани да приберат внуците си, но междувременно и двете деца получили сандвичи, пържени картофки и пилешки специалитет „чикън нъгетс”.

Момчето разказало, че е гледало как се управлява превозно средство от видеоматериали в YouTube. 

Още за: бургер, дете

Още от "Любопитно"

Ема Морано на 116 години

Невероятната история на жената, която доживя до 117 години

Тя губи първата си любов по време на Първата световна война. Точно преди Втората напуска съпруга си насилник. Това е Ема Морано – последният жив човек от ХIХ век.

Ина Ахмад Абдулати преди операцията

Бившата най-пълна жена в света вече се събира в седалката на самолет

Египтянката Ина Ахмад Абдулати, която доскоро беше най-пълната жена в света, скоро ще замине с редовен полет за ОАЕ, където ще продължи лечението си.

Да забуксуваш в парка (снимки)

Да забуксуваш в парка (снимки)

Естествено парковете са най-предпочитани за разходка на бебето с количката....