ЮНИ 28 Новини | ЛюбопитноОбнови

Общо 1 млрд. часа видеосъдържание се гледа ежедневно от YouTube.

От 0 коментара0/5

От Youtube обявиха в понеделник пореднотото си постижение. Според последната статистика на "Гугъл" за онлайн трафика Youtube е 10 пъти по-популярен дори от "Фейсбук"

Общо 1 млрд. часа видеосъдържание се гледа ежедневно от YouTube.
 © iStock

Според последната статистика на онлайн трафика, изготвена от "Гугъл" всеки ден на сайта се изглеждат клипове за общо 1 млрд. часа. Факти, които доказват, че платформата за видеосподеляне е надминала в пъти популярността дори на социалната мрежа "Фейсбук" и на видео стрийминг услугата "Нетфликс".

YouTube връчва свои музикални награди >>>

Според данните сайта на Зукърбърк отчита едва 100 млн. часа гледане на видеа дневно, а "Нетфликс" - 116 млн.

Нещо повече - гледаемостта на YouTube по света се оказва по-голяма дори от тази на всички американски телевизии, взети заедно.

Тя се е увеличила двойно в сравнение дори с предходната година - тогава тя е възлизала на общо 500 млн. часа изгледано видеосъдържание на ден. /БГНЕС

/

Още от "Любопитно"

Кралица Елизабет II

Кралското семейство струва с 5.4% по-скъпо на британците

Общо кралската фамилия е похарчила 56.8 милиона лири през изминалата година, добавяйки 14.9 милиона лири собствени доходи и 900 000 заделени.

Джейми Оливър

Джейми Оливър определя като "убийствено" готвенето за децата си

Джейми Оливър е може би един от най-известните кулинари в целия свят. Когато е у дома обаче за него се оказва истинска мъка да измисли рецепта, която да се хареса на цялото му семейство.

Гъби Шийтаке

Най-вкусните гъби в света

Гъба Шийтаке е една от най-вкусните. Тя може да се използва в супи и тестени изделия.