ЮНИ 24 Новини | ЛюбопитноОбнови

Най-опасните знаменитости в интернет

От 0 коментара0/5

Не само, че е една от най-сексапилните звезди, но Кели Брук е и една от „най -опасните”.

Добави описание

Кели Брук

Експерти по сигурността разкрили, че актрисата е най-често използваната знаменитост от хакерите в интернет. Те използват снимката на звездата, за да примамят нищо неподозиращите потребители. Тази година Кели Брук измества Черил Коул от първото място в списъка със звезди, които могат да ви докарат вирус.

Втората най-опасна знаменитост е Кейти Прайс, следвана от радио водещия Ник Гримшоу, Рита Ора, Виктория Бекъм и Кейт Мидълтън.

В топ 10 са още Ъшър, Бритни Спиърс, Джей Зи и Кейти Пери. Манекенките Кара Делевин и Кейт Мос са чак на 14-то и 15-то място. 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Най-опасните знаменитости в интернет".

Още от "Любопитно"

Нещо между Урал и края на земята

Нещо между Урал и края на земята

Хората на този континент имаха достатъчно ясна представа за това, къде свършва Европа, а с нея и земята, годна за обитаване от гледната точка на ранното Средновековие.

Шестима лекари отиват на съд за смъртта на родилка

Шестима лекари отиват на съд за смъртта на родилка

Софийска градска прокуратура (СГП) внесе в Софийски градски съд (СГС) обвинителен акт срещу шестима лекари от две болнични заведения, които при професионална непредпазливост причинили смъртта на родилка.

Съветите за къдрава коса, по които интернет полудя

Съветите за къдрава коса, по които интернет полудя

Къдравата коса е благословия, но и предизвикателство. Всяка жена ще ви каже това. Къдравата коса изисква специални и постоянни грижи. Едно момиче реши да сподели с интернет своята "битка" с къдравата коса, как се е научила да се грижи за нея и как косата й се е трансформирала за 4 години.