ЮНИ 28 Новини | ЛюбопитноОбнови

Най-големите лъжи във Facebook през 2014

0 коментара0/5

Много хора вярват на всичко, което прочетат във Facebook и въобще в интернет. С увеличението на потребителите на социалната мрежа се увеличава и броят на лъжите, пише в. "Хъфингтън Пост".

Най-големите лъжи във Facebook през 2014
Най-големите лъжи във Facebook през 2014

Една от най-разпространените лъжи през тази година беше, че поставянето на определен статус на стената ще защити публикуваните снимки. След като компанията обяви промените в условията на използване на социалната мрежа, по стените на много хора се появи текст, с който се посочва, че снимките са за лично ползване.

Появи се и слух, че актьорът от поредицата филми "Сам вкъщи" Маколи Кълкин е починал. Такава новина и за актрисата Бети Уайт беше споделена повече от 2 милиона пъти.

Най-обсъжданите теми във Facebook за 2014 >>>

Във Facebook се появи антиреклама, че смартфоните на "Apple" могат да се самозапалят, ако бъдат поставени в микровълнова фурна.

Най-големите лъжи във Facebook през 2014

Погрешно бе интерпретирано твърдението, че сред учените от Университета Харвард се води спор дали Плутон отново да не бъде обявен за планета.

Не за първи път се появи и слуха, че Facebook ще стане платена услуга. Много хора повярваха на това и писаха статуси против тази промяна, въпреки че компанията многократно зави, че използването на Facebook е безплатно и винаги ще бъде.

След като снимката на красивия затворник Джеръми Микс се появи в социалната мрежа, плъзнаха слухове, че е подписал договор за 30 000 долара с модната компания Blaze Modelz. По-късно стана ясно, че това не е вярно./БГНЕС/

Още за: Facebook

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Най-големите лъжи във Facebook през 2014".

Още от "Любопитно"

Кралица Елизабет II

Кралското семейство струва с 5.4% по-скъпо на британците

Общо кралската фамилия е похарчила 56.8 милиона лири през изминалата година, добавяйки 14.9 милиона лири собствени доходи и 900 000 заделени.

Джейми Оливър

Джейми Оливър определя като "убийствено" готвенето за децата си

Джейми Оливър е може би един от най-известните кулинари в целия свят. Когато е у дома обаче за него се оказва истинска мъка да измисли рецепта, която да се хареса на цялото му семейство.

Гъби Шийтаке

Най-вкусните гъби в света

Гъба Шийтаке е една от най-вкусните. Тя може да се използва в супи и тестени изделия.