АПР 27 Новини | ЛюбопитноОбнови

Младите хора във Великобритания със сексуални проблеми

От 0 коментара0/5

Един на всеки десет британски мъже на възраст между 16 и 21 г. има „сериозни сексуални проблеми“, сочат резултатите от изследване.

Младите хора във Великобритания със сексуални проблеми
Младите хора във Великобритания със сексуални проблеми © Aрхив

При проучването на въпроса са били анализирани данните, получени от 1875 сексуално активни и 517 неактивни мъже на възраст от 16 до 21 г.

Резултатите от изследването са публикувани в Journal of Adolescent Health.

Оргазъм, еректилна дисфункция и липса на интерес към секса са някои от основните въпроси, по които хората търсят професионална помощ. Изследването е определено като "най-голямото научно изследване" на сексуалното здраве във Великобритания. От него става ясно, че един на всеки 10 мъже и една на всеки осем жени на възраст от 16 до 21 във Великобритания, които са сексуално активни, са имали "тревожен" сексуален проблем с продължителност най-малко три месеца, през изминалата година.

7 секс страхове, които и двата пола изпитват >>>

Сред жените най-често срещаният проблем е бил трудно достигане на оргазъм. При мъжете най-често загриженост будят твърде бързото достигане на кулминация при секс, както и проблем за постигане и задържане на ерекция./БГНЕС /

Още от "Любопитно"

Продават на търг златен шлем на Дарт Вейдър за 1,4 млн. долара

Продават на търг златен шлем на Дарт Вейдър за 1,4 млн. долара

Шлем на Дарт Вейдър, изработен от чисто злато, ще бъде продаден на търг в Япония, като първоначалната му цена е космическите 1,4 млн. долара.

Звездите в „Игра на тронове” – със звездни хонорари

Звездите в „Игра на тронове” – със звездни хонорари

Изпълнителите на главните роли в популярния американски сериал „Игра на тронове” (Game of Thrones) ще бъдат най-високоплатените актьори в историята на телевизията, съобщи британският в. „Дейли експрес”.

Ейми Шумър подари матрак на непознат

Ейми Шумър подари матрак на непознат

Холивудската актриса Ейми Шумър подари на служител в магазин матрак за 2 000 хил. долара в знак на благодарност, че й е позволил да използва тоалетната.