ЮНИ 24 Новини | ЛюбопитноОбнови

Мини луксозните чантички Louis Vuitton

0 коментара0/5

Луксозната модна къща "Louis Vuitton" представя новата си колекция мини чантички в живописни цветове.

Мини луксозните чантички Louis Vuitton

Основната концепция на тази луксозна колекция е "колкото по-малко, толкова повече". И трябва да се съгласим с това мото, защото тези мини чантички, въпреки малкия си размер привличат огромно внимание и цената потвърждава това. Чантичките са изработени в различни стилове и дизайн, така че всяка дама влюбена в модата и стила на Луи Вюитон ще поиска да има поне една. Цената им е между 2490 и 4590 щатски долара. 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Мини луксозните чантички Louis Vuitton".

Още от "Любопитно"

Нещо между Урал и края на земята

Нещо между Урал и края на земята

Хората на този континент имаха достатъчно ясна представа за това, къде свършва Европа, а с нея и земята, годна за обитаване от гледната точка на ранното Средновековие.

Шестима лекари отиват на съд за смъртта на родилка

Шестима лекари отиват на съд за смъртта на родилка

Софийска градска прокуратура (СГП) внесе в Софийски градски съд (СГС) обвинителен акт срещу шестима лекари от две болнични заведения, които при професионална непредпазливост причинили смъртта на родилка.

Съветите за къдрава коса, по които интернет полудя

Съветите за къдрава коса, по които интернет полудя

Къдравата коса е благословия, но и предизвикателство. Всяка жена ще ви каже това. Къдравата коса изисква специални и постоянни грижи. Едно момиче реши да сподели с интернет своята "битка" с къдравата коса, как се е научила да се грижи за нея и как косата й се е трансформирала за 4 години.