ЮНИ 26 Новини | ЛюбопитноОбнови

Любимата марка показва какъв е мъжът в любовта

0 коментара0/5

Според ново ръководство за любовните връзки любимите марки на мъжа може да са от ключово значение за жените, търсещи сродна душа.

Любимата марка показва какъв е мъжът в любовта

Авторите на изследването Бил Верник и Клеър Фарбър от маркетинговата компания Brand Guy разделят мъжете на десет "марки" - мъжа Бъд, мъжа Биймър, мъжа Найк, мъжа Томс ъв Мейн, мъжа Комеди сентрал, мъжа Селестиал Сийзънинг, мъжа Абъркромби, мъжа Кю-Тип и мъжа Ред Бул.

Те установили, че за разлика от жените, мъжете са френетично лоялни към определени марки. Верник заяви, че изследователите били изненадани, когато всички жени-участнички във фокус-група признали, че са проверявали шкафчето за лекарства на партньора си в ранните фази от връзката.

Вижте също: 10 заблуди за това какви жени харесват мъжете

Той казва, че повечето дами си създават идеализирана представа за човека, с когото искат да бъдат, но проверяването на марките дрехи, които мъжът носи, марките храни, които яде и как живее в ежедневието си може да предостави важна информация за това какъв е той в действителност.

Вижте също: Защо избирате винаги един и същи тип мъже

Затова авторите решили да използват същия метод за анализирането на любовния живот на хората. За всеки тип характер авторите направили анализ и списък "за и против". Например мъжът Биймър ще глези партньорката си със скъпи ваканции и бижута, но може да е "леко отчужден"емоционално. Тъй като този тип мъж се смята за награда за всяка жена, експертите съветват дамите да се държат дистанцирано в началото.

Мъжът Бъд "е приветлив и доволен", той живее за прости удоволствия като Кока Кола и Макдоналдс. Мъжът Найк е атлетичен и в същото време силно емоционален, а мъжът Кю-Тип е спретнат и консервативен, със сериозно внимание към детайлите. Мъжът Томс ъв Мейн е интелигентен, грижовен и знае много за световните проблеми и фосилните горива. Пренесено под завивките, това означава, че той повече дава, отколкото взема.

"Ние не приравняваме продуктите с хората, а казваме, че качествата на продукт, който харесвате, са същите като при хората", казва Верник.

/БГНЕС /

Още от "Любопитно"

Редовният полов живот след 50 г. е полезен за ума

Редовният полов живот след 50 г. е полезен за ума

Всички знаят за ползите от решаването на кръстословици и изучаването на чужд език при поддържането на пъргав и бистър ум в напреднала възраст.

Принц Хари: Исках да изляза от кралското семейство

Принц Хари: Исках да изляза от кралското семейство

Принц Хари призна, че някога е "искал да излезе" от кралското семейство.

Нещо между Урал и края на земята

Нещо между Урал и края на земята

Хората на този континент имаха достатъчно ясна представа за това, къде свършва Европа, а с нея и земята, годна за обитаване от гледната точка на ранното Средновековие.