АПР 24 Новини | ЛюбопитноОбнови

Лагерфелд: Младите дизайнери имат проблеми с егото

0 коментара0/5

81-годишният дизайнер смята, че младите дизайнери имат проблеми с егото.

Добави описание

Моделиерът, който е "разкъсван" между работата си за "Шанел"и "Фенди"и страстта си към фотографията и интериорния дизайн, призна, че тайната на успеха му е в това, че не му пука.

"Повечето дизайнери, особено младите, имат проблеми с егото. Лейбълът си е лейбъл и аз се опитвам да правя, каквото мога. И после забравям. Не се интересувам от името си", сподели Карл Лагерфелд.

Откровеният дизайнер също призна, че рядко посреща гости в дома си, където всяко нещо има своята функция. "Мястото, на което живея е голямо студио с много книги, спалня, баня, огромна гардеробна и малка кухня. Никой не идва там, аз не искам хората да идват там."

Моят дом не е място за забавление, той е място само за мен. Обичам да ставам рано и да скицирам. Това ме прави напълно щастлив. Омагьосан съм от този начин на живот", сподели известният дизайнер. /БГНЕС /

Още от "Любопитно"

Топла и слънчева седмица

Топла и слънчева седмица

Почивните дни ще бъдат хладни и дъждовни на места, но температурите ще започнат слабо да се повишават.

Кръв от гигантски гущер затваря рани

Кръв от гигантски гущер затваря рани

Мощен антибиотик, който ускорява зарастването на раните, успяха да получат американски биохимици от кръвта на гигантски гущер, обитаващ индонезийския остров Комодо.

Какво не знаем за равиолите

Какво не знаем за равиолите

Забавни факти за италианския специалитет, които не знаете.