МАЙ 22 Новини | ЛюбопитноОбнови

Лагерфелд: Младите дизайнери имат проблеми с егото

0 коментара0/5

81-годишният дизайнер смята, че младите дизайнери имат проблеми с егото.

Добави описание

Моделиерът, който е "разкъсван" между работата си за "Шанел"и "Фенди"и страстта си към фотографията и интериорния дизайн, призна, че тайната на успеха му е в това, че не му пука.

"Повечето дизайнери, особено младите, имат проблеми с егото. Лейбълът си е лейбъл и аз се опитвам да правя, каквото мога. И после забравям. Не се интересувам от името си", сподели Карл Лагерфелд.

Откровеният дизайнер също призна, че рядко посреща гости в дома си, където всяко нещо има своята функция. "Мястото, на което живея е голямо студио с много книги, спалня, баня, огромна гардеробна и малка кухня. Никой не идва там, аз не искам хората да идват там."

Моят дом не е място за забавление, той е място само за мен. Обичам да ставам рано и да скицирам. Това ме прави напълно щастлив. Омагьосан съм от този начин на живот", сподели известният дизайнер. /БГНЕС /

Още от "Любопитно"

Само 6 дни след връх Лхотце, Атанас Скатов се завърна на Еверест

Само 6 дни след връх Лхотце, Атанас Скатов се завърна на Еверест

Днес 22.05 около 06.00 местно време алпинистът-веган Атанас Скатов се изкачи за втори път на връх Еверест по южния му ръб.

Алпинисти опаковат мъртъвци на Еверест

Алпинисти опаковат мъртъвци на Еверест

Руски алпинисти осъществиха частично проект за отдаване на почит към загиналите в „зоната на смъртта” на най-високия връх на Земята. Те опаковаха със специална тъкан две тела.

Създайте своята къща с VELUX и спечелете до 10 000 лв.

Създайте своята къща с VELUX и спечелете до 10 000 лв.

В процес сте на строеж или ремонт на къща? Мечтаете да изградите светъл, комфортен и уютен дом?