ЮНИ 28 Новини | ЛюбопитноОбнови

Лагерфелд: Младите дизайнери имат проблеми с егото

0 коментара0/5

81-годишният дизайнер смята, че младите дизайнери имат проблеми с егото.

Добави описание

Моделиерът, който е "разкъсван" между работата си за "Шанел"и "Фенди"и страстта си към фотографията и интериорния дизайн, призна, че тайната на успеха му е в това, че не му пука.

"Повечето дизайнери, особено младите, имат проблеми с егото. Лейбълът си е лейбъл и аз се опитвам да правя, каквото мога. И после забравям. Не се интересувам от името си", сподели Карл Лагерфелд.

Откровеният дизайнер също призна, че рядко посреща гости в дома си, където всяко нещо има своята функция. "Мястото, на което живея е голямо студио с много книги, спалня, баня, огромна гардеробна и малка кухня. Никой не идва там, аз не искам хората да идват там."

Моят дом не е място за забавление, той е място само за мен. Обичам да ставам рано и да скицирам. Това ме прави напълно щастлив. Омагьосан съм от този начин на живот", сподели известният дизайнер. /БГНЕС /

Още от "Любопитно"

Кралица Елизабет II

Кралското семейство струва с 5.4% по-скъпо на британците

Общо кралската фамилия е похарчила 56.8 милиона лири през изминалата година, добавяйки 14.9 милиона лири собствени доходи и 900 000 заделени.

Джейми Оливър

Джейми Оливър определя като "убийствено" готвенето за децата си

Джейми Оливър е може би един от най-известните кулинари в целия свят. Когато е у дома обаче за него се оказва истинска мъка да измисли рецепта, която да се хареса на цялото му семейство.

Гъби Шийтаке

Най-вкусните гъби в света

Гъба Шийтаке е една от най-вкусните. Тя може да се използва в супи и тестени изделия.