МАЙ 28 Новини | ЛюбопитноОбнови

Крадец - неудачник, откраднал фургон от моргата с труп вътре

0 коментара0/5

Жител на американския щат Калифорния откраднал от моргата фургон, в който намерил обаче труп. Той се ужасил, върнал колата и откраднал друг автомобил.

Крадец - неудачник, откраднал фургон от моргата с труп вътре

Инцидентът е станал в неделя сутринта, разказва офицер от полицията. Служител на моргата натоварил трупа на починал човек в един от фургоните и се върнал да вземе документите. Ключът обаче останал в колата.

От това се възползвал 24-годишният Боби Джо Вашингтон, който запалил двигателя и изчезнал. Малко по-късно обаче, когато огледал плячката си, той открил вътре труп. Ужасен той се върнал на местопрестъплението. Там той оставил фургона, но все пак се опитал да открадне друга кола. Тогава бил забелязан от служител на моргата, който се опитал да го спре. По пътя крадецът бил спрян от полицаи, които разследвали кражбата на първата кола. Вашингтон бил арестуван и ме била наложена гаранция от 100 000 долара. Той е обвинен в кражба на две коли, нападение над човек и бягство от полицията. Не са го обвинили само за кражба на труп, тъй като било ясно, че това е станало случайно. 

Още за: крадец

Още от "Любопитно"

Шафранът - по-скъп от златото

Шафранът - по-скъп от златото

Шафранът е най-скъпата подправка в света и може би най-ценената в кулинарната индустрия.

Певицата Михаела Филева и актьорът Антон Григоров стават първите родни посланици на Coca-Cola у нас

Coca-Cola с нова визуална идентичност за България

Coca-Cola представи новата визия на марката, която е част от глобалната комуникационна стратегия „Един бранд“. Стратегията обединява подбрандовете Coca-Cola Classic и Coca-Cola Zero в едно, с обща визуална идентичност и позициониране.

Студентка създаде списък от почти 800 страници с престъпления, извършени от ислямисти

Студентка създаде списък от почти 800 страници с престъпления, извършени от ислямисти

19-годишната Хера Хашми - мюсюлманка, учеща молякулярна биология в Колорадо, направи "списък"от 800-страници с престъпления на ислямистите и мотивите им.