ФЕВ 26 Новини | ЛюбопитноОбнови

Крадец - неудачник, откраднал фургон от моргата с труп вътре

0 коментара0/5

Жител на американския щат Калифорния откраднал от моргата фургон, в който намерил обаче труп. Той се ужасил, върнал колата и откраднал друг автомобил.

Крадец - неудачник, откраднал фургон от моргата с труп вътре

Инцидентът е станал в неделя сутринта, разказва офицер от полицията. Служител на моргата натоварил трупа на починал човек в един от фургоните и се върнал да вземе документите. Ключът обаче останал в колата.

От това се възползвал 24-годишният Боби Джо Вашингтон, който запалил двигателя и изчезнал. Малко по-късно обаче, когато огледал плячката си, той открил вътре труп. Ужасен той се върнал на местопрестъплението. Там той оставил фургона, но все пак се опитал да открадне друга кола. Тогава бил забелязан от служител на моргата, който се опитал да го спре. По пътя крадецът бил спрян от полицаи, които разследвали кражбата на първата кола. Вашингтон бил арестуван и ме била наложена гаранция от 100 000 долара. Той е обвинен в кражба на две коли, нападение над човек и бягство от полицията. Не са го обвинили само за кражба на труп, тъй като било ясно, че това е станало случайно. 

Още за: крадец

Още от "Любопитно"

Лошото настроение събужда желание за вредна храна

Лошото настроение събужда желание за вредна храна

Хората без настроение, сърдити или тъжни, са в пъти по-склонни да посегнат към нездравословната храна, отколкото всички останали, установи американско проучване.

Пеещо куче - най-веселата атракция в Пловдив (снимки)

Пеещо куче - най-веселата атракция в Пловдив (снимки)

Първите топли дни изкараха пловдивчани на улиците, а една от най-веселите атракции се оказа...пеещо куче.

Masaya Volcano, Nicaragua

Да оцелееш в гърлото на вулкан

Двама души оцеляха в гърлото на вулкан в Никарагуа