ЮНИ 24 Новини | ЛюбопитноОбнови

Карл Лагерфелд създаде боксова круша за 175 000 долара

0 коментара0/5

Карл Лагерфелд направи дизайна на боксова круша за 175 000 долара, съобщава Контактмюзик.

Добави описание

Творческият директор на "Шанел"получил поръчка от "Луи Вюитон"да създаде луксозна спортна екипировка за проекта Celebrating Monogram по повод 118-годишнината на модната марка. Дизайнерът, който преди време създаде прочутото лого LV на луксозната френска марка за колекцията чанти "Иконите и иконостасите", направил дизайна и на боксов ринг, ръкавици и куфар.

Вижте също: Карл Лагерфелд помага на конкуренцията

Само 25 боксови круши от ограничената колекция ще могат да бъдат закупени на цена, посочена на сайта на "Луи Вюитон", която според списание "Т Мегъзин"е около 175 000 долара. Дизайнерите и художници Марк Нюсън, Кристиан Лубутен, Рей Кавакубо, Синди Шерман и Франк Гери също създали специални модели за колекцията. /БГНЕС /

Още от "Любопитно"

Нещо между Урал и края на земята

Нещо между Урал и края на земята

Хората на този континент имаха достатъчно ясна представа за това, къде свършва Европа, а с нея и земята, годна за обитаване от гледната точка на ранното Средновековие.

Шестима лекари отиват на съд за смъртта на родилка

Шестима лекари отиват на съд за смъртта на родилка

Софийска градска прокуратура (СГП) внесе в Софийски градски съд (СГС) обвинителен акт срещу шестима лекари от две болнични заведения, които при професионална непредпазливост причинили смъртта на родилка.

Съветите за къдрава коса, по които интернет полудя

Съветите за къдрава коса, по които интернет полудя

Къдравата коса е благословия, но и предизвикателство. Всяка жена ще ви каже това. Къдравата коса изисква специални и постоянни грижи. Едно момиче реши да сподели с интернет своята "битка" с къдравата коса, как се е научила да се грижи за нея и как косата й се е трансформирала за 4 години.