АПР 26 Новини | ЛюбопитноОбнови

Карл Лагерфелд създаде боксова круша за 175 000 долара

0 коментара0/5

Карл Лагерфелд направи дизайна на боксова круша за 175 000 долара, съобщава Контактмюзик.

Добави описание

Творческият директор на "Шанел"получил поръчка от "Луи Вюитон"да създаде луксозна спортна екипировка за проекта Celebrating Monogram по повод 118-годишнината на модната марка. Дизайнерът, който преди време създаде прочутото лого LV на луксозната френска марка за колекцията чанти "Иконите и иконостасите", направил дизайна и на боксов ринг, ръкавици и куфар.

Вижте също: Карл Лагерфелд помага на конкуренцията

Само 25 боксови круши от ограничената колекция ще могат да бъдат закупени на цена, посочена на сайта на "Луи Вюитон", която според списание "Т Мегъзин"е около 175 000 долара. Дизайнерите и художници Марк Нюсън, Кристиан Лубутен, Рей Кавакубо, Синди Шерман и Франк Гери също създали специални модели за колекцията. /БГНЕС /

Още от "Любопитно"

Ейми Шумър подари матрак на непознат

Ейми Шумър подари матрак на непознат

Холивудската актриса Ейми Шумър подари на служител в магазин матрак за 2 000 хил. долара в знак на благодарност, че й е позволил да използва тоалетната.

Саймън Коуел плати половин милион за охрана у дома

Саймън Коуел плати половин милион за охрана у дома

Съдията в шоуто "Великобритания има талант" Саймън Коуел е инвестирал над 500 000 паунда в охранителна система в лондонското си имение, след като през 2015 година той бе ограбен, докато спеше.

Арктика: Едно от сметищата на Световния океан

Арктика: Едно от сметищата на Световния океан

Пластмасови отпадъци от северната част на Атлантическия океан попадат с морски течения в Арктика, където вероятно са се натрупали стотици тонове боклуци.