МАЙ 26 Новини | ЛюбопитноОбнови

Карл Лагерфелд с нова колекция и магазин в Лондон

0 коментара0/5

Модният дизайнер Карл Лагерфелд създаде нова колекция, която да съвпадне с отварянето на новия му магазин в Лондон.

Добави описание

Лагерфелд се готви да открие луксозен бутик в британската столица през март, а едновременно с това смята да зарадва почитателите на моделите си с чисто нова колекция, която по интересен начин да бъде разположена в магазина, простиращ се на площ от над 2000кв.м.

Дрехите са вдъхновени изцяло от английската мода, като сред дизайнерските тоалети на Карл се забелязват развлечени пуловери с щампа на британския флаг, панталони, вдъхновени от националните им военни униформи, и други идеи, хрумнали на дизайнера по време на престоя му на Острова.

Вижте също: Карл Лагерфелд с ревю в супермаркет

Не липсват и аксесоари към колекцията, като при създаването им Лагерфелд е наблегнал на рокерските ръкавици без пръсти, подобни на тези, които той носи, ключодържатели с любимите му котки, както и лимитирана серия "Лагерфелд"кукли в малък размер.

"Присъствието ни в Лондон ще бъде фантастично представяне на нашата модна марка, която показва достъпните ни луксозни колекции в авангардна среда", коментира дизайнерът по повод предстоящото откриване на бутика си в Лондон./БГНЕС /

Още от "Любопитно"

Певицата Михаела Филева и актьорът Антон Григоров стават първите родни посланици на Coca-Cola у нас

Coca-Cola с нова визуална идентичност за България

Coca-Cola представи новата визия на марката, която е част от глобалната комуникационна стратегия „Един бранд“. Стратегията обединява подбрандовете Coca-Cola Classic и Coca-Cola Zero в едно, с обща визуална идентичност и позициониране.

Студентка създаде списък от почти 800 страници с престъпления, извършени от ислямисти

Студентка създаде списък от почти 800 страници с престъпления, извършени от ислямисти

19-годишната Хера Хашми - мюсюлманка, учеща молякулярна биология в Колорадо, направи "списък"от 800-страници с престъпления на ислямистите и мотивите им.

В петък САЩ ще отбележи за първи път Националния ден на мака

В петък САЩ ще отбележи за първи път Националния ден на мака

Ярко червеният мак - международният символ на почитта към падналите в борбата войници - за първи път ще бъде честван като национален празник в САЩ.