ЮНИ 26 Новини | ЛюбопитноОбнови

Карл Лагерфелд с нова колекция и магазин в Лондон

0 коментара0/5

Модният дизайнер Карл Лагерфелд създаде нова колекция, която да съвпадне с отварянето на новия му магазин в Лондон.

Добави описание

Лагерфелд се готви да открие луксозен бутик в британската столица през март, а едновременно с това смята да зарадва почитателите на моделите си с чисто нова колекция, която по интересен начин да бъде разположена в магазина, простиращ се на площ от над 2000кв.м.

Дрехите са вдъхновени изцяло от английската мода, като сред дизайнерските тоалети на Карл се забелязват развлечени пуловери с щампа на британския флаг, панталони, вдъхновени от националните им военни униформи, и други идеи, хрумнали на дизайнера по време на престоя му на Острова.

Вижте също: Карл Лагерфелд с ревю в супермаркет

Не липсват и аксесоари към колекцията, като при създаването им Лагерфелд е наблегнал на рокерските ръкавици без пръсти, подобни на тези, които той носи, ключодържатели с любимите му котки, както и лимитирана серия "Лагерфелд"кукли в малък размер.

"Присъствието ни в Лондон ще бъде фантастично представяне на нашата модна марка, която показва достъпните ни луксозни колекции в авангардна среда", коментира дизайнерът по повод предстоящото откриване на бутика си в Лондон./БГНЕС /

Още от "Любопитно"

Жегите в Гърция може да надхвърлят рекорда от 2007

Жегите в Гърция може да надхвърлят рекорда от 2007

Големите горещини в Гърция през последните дни може да се окажат рекордни за последното десетилетие и да подобрят показателите от 2007 г., когато в някои райони на страната живачният стълб показваше 46 градуса.

Продадоха карта на първия „Дисниленд“ за 700 000 долара

Продадоха карта на първия „Дисниленд“ за 700 000 долара

Карта на първия в света тематичен развлекателен парк „Дисниленд“, нарисувана лично от основателя Уолт Дисни, беше продадена на търг в САЩ за сумата от 708 000 долара. Това съобщиха от галерията „Ван Итън“, организирала продажбата в Лос Анджелис.

В Оксфордския английски речник бирата отстъпи мястото си на бръмбари

В Оксфордския английски речник бирата отстъпи мястото си на бръмбари

Нововъведената дума в най-известният академичен речник на английския език "Оксфорд"е "зизива" (Zyzzyva - бел. авт). Тя зае почетното...последно място в езиковия справочник.