МАЙ 27 Новини | ЛюбопитноОбнови

Жените се смятат за по-млади, отколкото са

От 0 коментара0/5

Отминаха дните, когато жените постоянно се тревожеха за своята външност, защото според ново изследване представителките на нежния пол вече се смятат за по-млади, отколкото са.

Жените се смятат за по-млади, отколкото са

Според ново изследване съвременните британски жени се подмладяват с поне пет години. Оказва се, че повечето британки не се възприемат за остаряващи преди навършването на 46 години. Те се чувстват уверени във външния си вид, а колебанията за начина, по който изглеждат започват да се появяват след навършване на 50 години.

Актуалното мото е: Яж храни, забавящи стареенето, пий червено вино редовно, но умерено и носи дрехи с по-малък размер“. Така ще си осигурим младост.>>>

 

3/4 от анкетираните 2000 жени са заявили, че изглеждат с пет години по-млади, отколкото са в действителност, най-вече заради младежкия вид на кожата си. Всяка десета жена на Острова смята, че изглежда 10 години по-млада, отколкото е, докато една трета с радост биха посрещнали и приели остаряването си.

Проучването, проведено от марка козметични продукти, показва, че 10% от жените се притесняват, че остаряват още на 20 години. Но за масата от дамите тревогите започват на 46 г.

Пътуване за красота и младост>>>

Всяка пета жена споделя, че опасенията й за остаряването на кожата й са започнали на 50 или 60 г., което доказва, че по-възрастните жени са по-уверени във външността си, отколкото младите момичета.

Анкетираните споделят, че тайната на младостта се крие в щастливия брак и добрия овлажнител за кожа, гените и здравословния начин на хранене. 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Жените се смятат за по-млади, отколкото са".

Още от "Любопитно"

Певицата Михаела Филева и актьорът Антон Григоров стават първите родни посланици на Coca-Cola у нас

Coca-Cola с нова визуална идентичност за България

Coca-Cola представи новата визия на марката, която е част от глобалната комуникационна стратегия „Един бранд“. Стратегията обединява подбрандовете Coca-Cola Classic и Coca-Cola Zero в едно, с обща визуална идентичност и позициониране.

Студентка създаде списък от почти 800 страници с престъпления, извършени от ислямисти

Студентка създаде списък от почти 800 страници с престъпления, извършени от ислямисти

19-годишната Хера Хашми - мюсюлманка, учеща молякулярна биология в Колорадо, направи "списък"от 800-страници с престъпления на ислямистите и мотивите им.

В петък САЩ ще отбележи за първи път Националния ден на мака

В петък САЩ ще отбележи за първи път Националния ден на мака

Ярко червеният мак - международният символ на почитта към падналите в борбата войници - за първи път ще бъде честван като национален празник в САЩ.