АПР 27 Новини | ЛюбопитноОбнови

Жените се смятат за по-млади, отколкото са

От 0 коментара0/5

Отминаха дните, когато жените постоянно се тревожеха за своята външност, защото според ново изследване представителките на нежния пол вече се смятат за по-млади, отколкото са.

Жените се смятат за по-млади, отколкото са

Според ново изследване съвременните британски жени се подмладяват с поне пет години. Оказва се, че повечето британки не се възприемат за остаряващи преди навършването на 46 години. Те се чувстват уверени във външния си вид, а колебанията за начина, по който изглеждат започват да се появяват след навършване на 50 години.

Актуалното мото е: Яж храни, забавящи стареенето, пий червено вино редовно, но умерено и носи дрехи с по-малък размер“. Така ще си осигурим младост.>>>

 

3/4 от анкетираните 2000 жени са заявили, че изглеждат с пет години по-млади, отколкото са в действителност, най-вече заради младежкия вид на кожата си. Всяка десета жена на Острова смята, че изглежда 10 години по-млада, отколкото е, докато една трета с радост биха посрещнали и приели остаряването си.

Проучването, проведено от марка козметични продукти, показва, че 10% от жените се притесняват, че остаряват още на 20 години. Но за масата от дамите тревогите започват на 46 г.

Пътуване за красота и младост>>>

Всяка пета жена споделя, че опасенията й за остаряването на кожата й са започнали на 50 или 60 г., което доказва, че по-възрастните жени са по-уверени във външността си, отколкото младите момичета.

Анкетираните споделят, че тайната на младостта се крие в щастливия брак и добрия овлажнител за кожа, гените и здравословния начин на хранене. 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Жените се смятат за по-млади, отколкото са".

Още от "Любопитно"

Продават на търг златен шлем на Дарт Вейдър за 1,4 млн. долара

Продават на търг златен шлем на Дарт Вейдър за 1,4 млн. долара

Шлем на Дарт Вейдър, изработен от чисто злато, ще бъде продаден на търг в Япония, като първоначалната му цена е космическите 1,4 млн. долара.

Звездите в „Игра на тронове” – със звездни хонорари

Звездите в „Игра на тронове” – със звездни хонорари

Изпълнителите на главните роли в популярния американски сериал „Игра на тронове” (Game of Thrones) ще бъдат най-високоплатените актьори в историята на телевизията, съобщи британският в. „Дейли експрес”.

Ейми Шумър подари матрак на непознат

Ейми Шумър подари матрак на непознат

Холивудската актриса Ейми Шумър подари на служител в магазин матрак за 2 000 хил. долара в знак на благодарност, че й е позволил да използва тоалетната.