ЮНИ 24 Новини | ЛюбопитноОбнови

Жените харесват тялото си най-много на 34

1 коментар0/5

Жените харесват всички извивки по тялото си на 34 години, когато са най-щастливи от начина, по който изглеждат без дрехи.

Жените харесват тялото си най-много на 34

Според ново проучване на тази възраст представителките на слабия пол най-накрая се научават да приемат всички свои недостатъци. Това е добра новина за Кели Брук и Кейт Хъдсън, които са на 34 години.

Резултатите на специалистите оспорват скромността на британците, тъй като данните сочат, че 40% от жените или над осем милиона от тях всеки ден се гледат в огледалото голи. 25% си хвърлят по един поглед поне по веднъж на седмица, а 16% от британките никога не са се поглеждали голи.

В същото време става ясно, че 30% от участничките се гордеят най-вече с гърдите си и признават, че те са частта от тялото, която винаги гледат да показват. След това се нареждат краката (22%) и раменете (19%).

1 коментарДобави коментар »

tutinka

От tutinka22.08.2013, 11:04 ч.

Имам още няколко месеца да си се харесвам, а после да му мисля?!

Виж всички коментари за "Жените харесват тялото си най-много на 34".

Още от "Любопитно"

Нещо между Урал и края на земята

Нещо между Урал и края на земята

Хората на този континент имаха достатъчно ясна представа за това, къде свършва Европа, а с нея и земята, годна за обитаване от гледната точка на ранното Средновековие.

Шестима лекари отиват на съд за смъртта на родилка

Шестима лекари отиват на съд за смъртта на родилка

Софийска градска прокуратура (СГП) внесе в Софийски градски съд (СГС) обвинителен акт срещу шестима лекари от две болнични заведения, които при професионална непредпазливост причинили смъртта на родилка.

Съветите за къдрава коса, по които интернет полудя

Съветите за къдрава коса, по които интернет полудя

Къдравата коса е благословия, но и предизвикателство. Всяка жена ще ви каже това. Къдравата коса изисква специални и постоянни грижи. Едно момиче реши да сподели с интернет своята "битка" с къдравата коса, как се е научила да се грижи за нея и как косата й се е трансформирала за 4 години.