АПР 26 Новини | ЛюбопитноОбнови

Жените харесват тялото си най-много на 34

1 коментар0/5

Жените харесват всички извивки по тялото си на 34 години, когато са най-щастливи от начина, по който изглеждат без дрехи.

Жените харесват тялото си най-много на 34

Според ново проучване на тази възраст представителките на слабия пол най-накрая се научават да приемат всички свои недостатъци. Това е добра новина за Кели Брук и Кейт Хъдсън, които са на 34 години.

Резултатите на специалистите оспорват скромността на британците, тъй като данните сочат, че 40% от жените или над осем милиона от тях всеки ден се гледат в огледалото голи. 25% си хвърлят по един поглед поне по веднъж на седмица, а 16% от британките никога не са се поглеждали голи.

В същото време става ясно, че 30% от участничките се гордеят най-вече с гърдите си и признават, че те са частта от тялото, която винаги гледат да показват. След това се нареждат краката (22%) и раменете (19%).

1 коментарДобави коментар »

tutinka

От tutinka22.08.2013, 11:04 ч.

Имам още няколко месеца да си се харесвам, а после да му мисля?!

Виж всички коментари за "Жените харесват тялото си най-много на 34".

Още от "Любопитно"

Ейми Шумър подари матрак на непознат

Ейми Шумър подари матрак на непознат

Холивудската актриса Ейми Шумър подари на служител в магазин матрак за 2 000 хил. долара в знак на благодарност, че й е позволил да използва тоалетната.

Саймън Коуел плати половин милион за охрана у дома

Саймън Коуел плати половин милион за охрана у дома

Съдията в шоуто "Великобритания има талант" Саймън Коуел е инвестирал над 500 000 паунда в охранителна система в лондонското си имение, след като през 2015 година той бе ограбен, докато спеше.

Арктика: Едно от сметищата на Световния океан

Арктика: Едно от сметищата на Световния океан

Пластмасови отпадъци от северната част на Атлантическия океан попадат с морски течения в Арктика, където вероятно са се натрупали стотици тонове боклуци.