МАР 30 Новини | ЛюбопитноОбнови

Историята с проникването в резиденция на Тръмп била измислица

От 0 коментара0/5

Селфито на проникнал в резиденцията на президента на САЩ Доналд Тръмп в Палм Бийч била измислица.

Историята с проникването в резиденция на Тръмп била измислица
 © архив

Както съобщава TMZ, службата охраняваща първите лица в държавата, Secret Service пуска в определени часове всички желаещи сред почиващите в същия курорт, които искат да видят кабинета. Това се прави след щателна проверка.

Вижте също:

Кои са най-скъпите хора на Доналд Тръмп? >>>

По-рано наричащ се Джоузеф Йънг твърдеше, че приспал бдителността на агентите и си направил селфи в резиденцията на държавния глава на фона на портрета на Доналд Тръмп, висящ на стената. Американецът пусна снимката в интернет, но след това я свали. Очевидно той предположил, че измислицата му ще бъде бързо разобличена. Въпреки това много хора се вързаха и оставиха доста иронични коментари по адрес на агентите на Secret Service и на самия Тръмп.

селфи в белия дом

Истинско проникване на територията на Белия дом стана на 10 март, когато мъж на име Джонатан Тренд прескочи оградата на Белия дом и около 15 минути се намираше на територията на охранявания президентски комплекс, преди да бъде задържан от охраната.

По това време новият президент бе в Белия дом и за случилото се му бе докладвано. Това бе първият случай на проникване на странично лице на територията на Белия дом, чийто домакин стана Доналд Тръмп.

/БГНЕС, ТАСС /

Още от "Любопитно"

Розов диамант гигант е на път да счупи рекордите за най-скъпо продаден камък

Розов диамант гигант е на път да счупи рекордите за най-скъпо продаден камък

Овалният диамант „Розова звезда” може да стане най-скъпо продаденият на търг скъпоценен камък, съобщиха от аукционната къща Сотбис.

Топ гримьорът Слав демонстрира действието на революционния крем

Крем превръща торбичките под очите в спомен

Торбички и тъмни кръгове под очите? Превърнете ги в спомен! Крем превръща торбичките под очите в спомен само за минути.

Джефри Безос е вторият най-богат човек в целия свят

Джефри Безос е вторият най-богат човек в целия свят

Американският предприемач и главен изпълнителен директор на "Амазон"Джеф Безос бе обявен за втория най-богат човек в света след Бил Гейтс, съобщава "Блумбърг".