МАЙ 29 Новини | ЛюбопитноОбнови

Историята с проникването в резиденция на Тръмп била измислица

От 0 коментара0/5

Селфито на проникнал в резиденцията на президента на САЩ Доналд Тръмп в Палм Бийч била измислица.

Историята с проникването в резиденция на Тръмп била измислица
 © архив

Както съобщава TMZ, службата охраняваща първите лица в държавата, Secret Service пуска в определени часове всички желаещи сред почиващите в същия курорт, които искат да видят кабинета. Това се прави след щателна проверка.

Вижте също:

Кои са най-скъпите хора на Доналд Тръмп? >>>

По-рано наричащ се Джоузеф Йънг твърдеше, че приспал бдителността на агентите и си направил селфи в резиденцията на държавния глава на фона на портрета на Доналд Тръмп, висящ на стената. Американецът пусна снимката в интернет, но след това я свали. Очевидно той предположил, че измислицата му ще бъде бързо разобличена. Въпреки това много хора се вързаха и оставиха доста иронични коментари по адрес на агентите на Secret Service и на самия Тръмп.

селфи в белия дом

Истинско проникване на територията на Белия дом стана на 10 март, когато мъж на име Джонатан Тренд прескочи оградата на Белия дом и около 15 минути се намираше на територията на охранявания президентски комплекс, преди да бъде задържан от охраната.

По това време новият президент бе в Белия дом и за случилото се му бе докладвано. Това бе първият случай на проникване на странично лице на територията на Белия дом, чийто домакин стана Доналд Тръмп.

/БГНЕС, ТАСС /

Още от "Любопитно"

Траволта ще подари своя Боинг 707 на австралийски музей

Траволта ще подари своя Боинг 707 на австралийски музей

Холивудската звезда Джон Траволта подари своя "любим" самолет Боинг 707 на австралийски авиационен музей и вероятно ще бъде част от екипажа, който ще закара самолета до новото му местоположение.

Шафранът - по-скъп от златото

Шафранът - по-скъп от златото

Шафранът е най-скъпата подправка в света и може би най-ценената в кулинарната индустрия.

Певицата Михаела Филева и актьорът Антон Григоров стават първите родни посланици на Coca-Cola у нас

Coca-Cola с нова визуална идентичност за България

Coca-Cola представи новата визия на марката, която е част от глобалната комуникационна стратегия „Един бранд“. Стратегията обединява подбрандовете Coca-Cola Classic и Coca-Cola Zero в едно, с обща визуална идентичност и позициониране.