ЮНИ 28 Новини | ЛюбопитноОбнови

Йеменец изтъргува дъщеря си за Фейсбук "лайкове"

0 коментара0/5

Йеменец се съгласи да даде ръката на дъщеря си в замяна на 1 млн. харесвания във Фейсбук, осигурени от кандидат-жениха.

Йеменец изтъргува дъщеря си за Фейсбук "лайкове"

Салем Аяш публикува във Фейсбук свои стихове и като всеки писател - признат или не - търси внимание. Веднага след "сделката" броят на лайковете започнал скоростно да нараства. Някои подкрепят постъпката на тщеславния баща, докато други са искрено възмутени.

Вижте също: Facebook предлага Вип членство

"Как е възможно да изтъргуваш дъщеря си срещу лайкове?", "Този печели слава на гърба на дъщеря си!", "Не те ли е срам бе, човек?", гласят някои постове. В своя защита Аяш отбелязва, че е поискал виртуален откуп вместо истински, което е традиция при женитба в ислямския свят.

Вижте също: Бебетата са във Facebook час след раждането

"Готов съм да намаля изискванията си към младоженеца. Не е задължително лайковете да достигнат милион, но искам да видя, че кандидатът за ръката на дъщеря ми полага старания да изпълни условията си по уговорката", изтъква бъдещият тъст и поет. /БГНЕС /

Още за: Facebook

Още от "Любопитно"

Кралица Елизабет II

Кралското семейство струва с 5.4% по-скъпо на британците

Общо кралската фамилия е похарчила 56.8 милиона лири през изминалата година, добавяйки 14.9 милиона лири собствени доходи и 900 000 заделени.

Джейми Оливър

Джейми Оливър определя като "убийствено" готвенето за децата си

Джейми Оливър е може би един от най-известните кулинари в целия свят. Когато е у дома обаче за него се оказва истинска мъка да измисли рецепта, която да се хареса на цялото му семейство.

Гъби Шийтаке

Най-вкусните гъби в света

Гъба Шийтаке е една от най-вкусните. Тя може да се използва в супи и тестени изделия.