МАЙ 01 Новини | ЛюбопитноОбнови

Хладна и дъждовна седмица

0 коментара0/5

Работната седмица ще започне с разкъсана облачност, по-често значителна, като на много места, предимно в Източна България, ще продължи да вали дъжд.

Хладна и дъждовна седмица
 © Сн.: iStock.com

Във вторник – 18 април, дневните температури ще останат по-ниски – между 9 и 15 градуса, като между 9 и 12 градуса ще бъдат по Черноморието, от Изток на Запад ще се повишават, в Западна България между 14 и 17 градуса.

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧАДЪРИТЕ!

В сряда – 19 април, отново се очакват валежи на места в Западна и Североизточна България. Дневните температури ще останат по-ниски по Черноморието, в Южна България ще достигнат 22 градуса, за София около 17 градуса.

ВИЖТЕ СЪЩО: Гумените ботуши са идеалното решение за дъждовното време>>>

Добави описание

В четвъртък ще нахлуе по-студен въздух, ще има валежи над цялата страна, а температурите рязко ще паднат и ще бъдат между 8 и 12 градуса, за София около 10 градуса.

Вижте прогнозата за времето>>>

 

Вижте прогнозата

за времето>>>

 

 

В петък ще остане студено, отново с валежи, повече над Източната половина от страната. Максималните температури остават между 8 и 12 градуса. Сутрешните температури на места ще бъдат отрицателни. За София минималната температура ще бъде около 0 градуса, а максималната около 9 градуса.

В събота и неделя се очаква плавно затопляне, като сутрешните температури отново ще бъдат ниски. Валежите през почивните дни ще спрат и навсякъде ще се установи слънчево време.


 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Хладна и дъждовна седмица".

Още от "Любопитно"

Ема Морано на 116 години

Невероятната история на жената, която доживя до 117 години

Тя губи първата си любов по време на Първата световна война. Точно преди Втората напуска съпруга си насилник. Това е Ема Морано – последният жив човек от ХIХ век.

Ина Ахмад Абдулати преди операцията

Бившата най-пълна жена в света вече се събира в седалката на самолет

Египтянката Ина Ахмад Абдулати, която доскоро беше най-пълната жена в света, скоро ще замине с редовен полет за ОАЕ, където ще продължи лечението си.

Да забуксуваш в парка (снимки)

Да забуксуваш в парка (снимки)

Естествено парковете са най-предпочитани за разходка на бебето с количката....