ЮНИ 26 Новини | ЛюбопитноОбнови

Хладна и дъждовна седмица

0 коментара0/5

Работната седмица ще започне с разкъсана облачност, по-често значителна, като на много места, предимно в Източна България, ще продължи да вали дъжд.

Хладна и дъждовна седмица
 © Сн.: iStock.com

Във вторник – 18 април, дневните температури ще останат по-ниски – между 9 и 15 градуса, като между 9 и 12 градуса ще бъдат по Черноморието, от Изток на Запад ще се повишават, в Западна България между 14 и 17 градуса.

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧАДЪРИТЕ!

В сряда – 19 април, отново се очакват валежи на места в Западна и Североизточна България. Дневните температури ще останат по-ниски по Черноморието, в Южна България ще достигнат 22 градуса, за София около 17 градуса.

ВИЖТЕ СЪЩО: Гумените ботуши са идеалното решение за дъждовното време>>>

Добави описание

В четвъртък ще нахлуе по-студен въздух, ще има валежи над цялата страна, а температурите рязко ще паднат и ще бъдат между 8 и 12 градуса, за София около 10 градуса.

Вижте прогнозата за времето>>>

 

Вижте прогнозата

за времето>>>

 

 

В петък ще остане студено, отново с валежи, повече над Източната половина от страната. Максималните температури остават между 8 и 12 градуса. Сутрешните температури на места ще бъдат отрицателни. За София минималната температура ще бъде около 0 градуса, а максималната около 9 градуса.

В събота и неделя се очаква плавно затопляне, като сутрешните температури отново ще бъдат ниски. Валежите през почивните дни ще спрат и навсякъде ще се установи слънчево време.


 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Хладна и дъждовна седмица".

Още от "Любопитно"

Жегите в Гърция може да надхвърлят рекорда от 2007

Жегите в Гърция може да надхвърлят рекорда от 2007

Големите горещини в Гърция през последните дни може да се окажат рекордни за последното десетилетие и да подобрят показателите от 2007 г., когато в някои райони на страната живачният стълб показваше 46 градуса.

Продадоха карта на първия „Дисниленд“ за 700 000 долара

Продадоха карта на първия „Дисниленд“ за 700 000 долара

Карта на първия в света тематичен развлекателен парк „Дисниленд“, нарисувана лично от основателя Уолт Дисни, беше продадена на търг в САЩ за сумата от 708 000 долара. Това съобщиха от галерията „Ван Итън“, организирала продажбата в Лос Анджелис.

В Оксфордския английски речник бирата отстъпи мястото си на бръмбари

В Оксфордския английски речник бирата отстъпи мястото си на бръмбари

Нововъведената дума в най-известният академичен речник на английския език "Оксфорд"е "зизива" (Zyzzyva - бел. авт). Тя зае почетното...последно място в езиковия справочник.