ЮНИ 27 Новини | ЛюбопитноОбнови

Горчивите спомени на Виктория Бекъм

0 коментара0/5

Виктория Бекъм се ражда в осигурено семейство.

Горчивите спомени на Виктория Бекъм
 © Сн.: Guliver / Getty

Баща ѝ е електронен инженер и заработва достатъчно пари, не само да нахрани семейството, но и да си позволи например Ролс-Ройс, с който кара бъдещата звезда – дъщеря си – на училище.

Съучениците на Бекъм веднага я намразили. Те само чакали да слезе от скъпата кола и веднага я замеряли с кал и обиди. Те завиждали на всичко, което имали родителите на Виктория. От нея така лъхало на разкош, че действала на нервите на околните. Бекъм се чувствала толкова некомфортно, че молела да я оставят встрани от училището.

"Училището беше ад. Децата загребваха кал от локвите и ме замеряха. А аз просто стоях. Нямах приятели. Тълпата ме наобикаляше, те ме заплашваха, че ще ме бият".

 

 

Освен това съучениците се подигравали на външността на Виктория. Много години по-късно, когато Виктория публикува писмо до самата себе си, когато е 18-годишна, тя си припомня всичко, което я тревожи през тези години.

„Ти не си най-красивата, не си най-слабата и в колежа (Laine Theatre Arts) не танцуваш най-добре. Ти никога не успя да се впишеш в средата, въпреки че в училището тормозеха не само теб, но и наистина симпатични момичета. От червената телефонна будка до училището ти звъниш на родителите си и крещиш през сълзи:

„Не мога! Мъчно ми е за вкъщи! Не ми харесва тук!”.

Мама ми отговаря:

„Връщай се. Ще отидем в Лексайд, ще ти купим нови обувки”. И това звучи толкова съблазнително. Но в този момент се намесва татко:

„Не, остани там. Докажи на всички, че не са прави!”. 

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Горчивите спомени на Виктория Бекъм".

Още от "Любопитно"

Джейми Оливър

Джейми Оливър определя като "убийствено" готвенето за децата си

Джейми Оливър е може би един от най-известните кулинари в целия свят. Когато е у дома обаче за него се оказва истинска мъка да измисли рецепта, която да се хареса на цялото му семейство.

Гъби Шийтаке

Най-вкусните гъби в света

Гъба Шийтаке е една от най-вкусните. Тя може да се използва в супи и тестени изделия.

Покойната принцеса Даяна и принц Чарлз

Нова книга разказва за драмата между Даяна и Чарлз по повод юбилея на Камила

Бракът на Чарлз и Даяна продължава да вълнува света, макар той да бе обречен от самото си начало. Сърцето на Чарлз принадлежеше на Камила, за която той се ожени след много, много години.