АПР 30 Новини | ЛюбопитноОбнови

Фитнес експерт кани на сватбата си само "пречистени"

0 коментара0/5

Известна фитнес инструкторка и здравна експертка в Холивуд Рейнба Марс предлага триседмичен пречиствателен режим на гостите си, който задължително трябва да преминат, ако искат да присъстват на сватбата й.

Фитнес експерт кани на сватбата си само "пречистени"
Фитнес експерт кани на сватбата си само "пречистени"

"Гостите трябва да изглеждат и да се чувстват добре на моя голям ден", убедена е специалистката, известна със своите DVD-та с йога. Поканените ще се подложат на веган тест, който ще определи кои храни са най-бързо разграждани от техния организъм. В зависимост от резултатите близките й ще имат изграден индивидуален хранителен режим, който трябва да спазват, за да се пречистят.

Сватбата ще се проведе на Хавай и ще продължи три дни. Не си мислете обаче, че през цялото време присъстващите ще ядат и пият. "Уникалните дейности", които са подготвили младоженците за своите гости са дихателни упражнения, йога и конна езда.

Според булката този здравословен режим може да засили имунната система, да предпази организма от някои заболявания, да освободи тялото от стреса и да разкраси външния вид.

Още от "Любопитно"

Ема Морано на 116 години

Невероятната история на жената, която доживя до 117 години

Тя губи първата си любов по време на Първата световна война. Точно преди Втората напуска съпруга си насилник. Това е Ема Морано – последният жив човек от ХIХ век.

Ина Ахмад Абдулати преди операцията

Бившата най-пълна жена в света вече се събира в седалката на самолет

Египтянката Ина Ахмад Абдулати, която доскоро беше най-пълната жена в света, скоро ще замине с редовен полет за ОАЕ, където ще продължи лечението си.

Да забуксуваш в парка (снимки)

Да забуксуваш в парка (снимки)

Естествено парковете са най-предпочитани за разходка на бебето с количката....