ЮНИ 28 Новини | ЛюбопитноОбнови

Facebook пуска изчезващи съобщения

От 0 коментара0/5

Социалната мрежа планира да пусне ново мобилно приложения на своя „Месинджър” (Messenger) с интересна функция за потребителите.

Facebook пуска изчезващи съобщения
 © Архив

Скоро ще бъде възможно да настроите за какъв период искате да са видими вашите съобщения. След като посоченото от вас време изтече, написаното автоматично ще се изтрие.

Така ще можете да споделите нещо, за което искате да сте сигурни, че няма да бъде видяно от неподходящ човек. Тогава можете да настроите думите ви да изчезнат след 5 минути, след като бъдат видени от човека, на който ги доверявате.

Функцията сама по себе си не е нова, тъй като вече се използва от Snapchat и Telegram. Това обаче очевидно е следващата стъпка в стратегията на социалната мрежа Facebook за осигуряване на защита на личните данни. Наскоро и WhatsApp въведе криптиране на съобщенията. /БГНЕС/

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Facebook пуска изчезващи съобщения".

Още от "Любопитно"

Кралица Елизабет II

Кралското семейство струва с 5.4% по-скъпо на британците

Общо кралската фамилия е похарчила 56.8 милиона лири през изминалата година, добавяйки 14.9 милиона лири собствени доходи и 900 000 заделени.

Джейми Оливър

Джейми Оливър определя като "убийствено" готвенето за децата си

Джейми Оливър е може би един от най-известните кулинари в целия свят. Когато е у дома обаче за него се оказва истинска мъка да измисли рецепта, която да се хареса на цялото му семейство.

Гъби Шийтаке

Най-вкусните гъби в света

Гъба Шийтаке е една от най-вкусните. Тя може да се използва в супи и тестени изделия.