ЮНИ 28 Новини | ЛюбопитноОбнови

Facebook с пет нови емоции

От 0 коментара0/5

Социалната мрежа Facebook пусна пет нови бутона, допълнения на „харесва ми”, които отразяват най-често срещаните емоции на потребителите

Facebook с пет нови емоции

Иновацията, която през октомври миналата година беше тествана в Ирландия и Испания, вече е факт и в останалата част на света, включително в България.

Така от днес, освен да „харесате”, вие ще можете да изразите емоциите „ядосан”, „тъжен”, „обича”, „уау” и „хаха”.

През септември миналата година ръководителят на компанията Марк Зукърбърг обеща да разнообрази арсенала от възможни отговори и коментари на снимки и публикации в социалната мрежа.

Но ръководството на компанията категорично отказа да въведе бутон „не ми харесва”, за да избегне прекалено отрицателните коментари в мрежата.

На Свети Валентин Facebook въведе специален бутон сърце, пробито от стрела, с който да можете да изпращате своите валентинки на близки и приятели. /ТАСС/

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Facebook с пет нови емоции".

Още от "Любопитно"

Кралица Елизабет II

Кралското семейство струва с 5.4% по-скъпо на британците

Общо кралската фамилия е похарчила 56.8 милиона лири през изминалата година, добавяйки 14.9 милиона лири собствени доходи и 900 000 заделени.

Джейми Оливър

Джейми Оливър определя като "убийствено" готвенето за децата си

Джейми Оливър е може би един от най-известните кулинари в целия свят. Когато е у дома обаче за него се оказва истинска мъка да измисли рецепта, която да се хареса на цялото му семейство.

Гъби Шийтаке

Най-вкусните гъби в света

Гъба Шийтаке е една от най-вкусните. Тя може да се използва в супи и тестени изделия.