ЮНИ 28 Новини | ЛюбопитноОбнови

Facebook пуска видеочат в Messenger

От 0 коментара0/5

Facebook започва поетапното въвеждане на видеочат в Messenger. С тази услуга социалната мрежа става директен конкурент на "Skype".

Facebook пуска видеочат в Messenger
Facebook пуска видеочат в Messenger

Засега видеочатът ще е достъпен само за "iOS" и "Android". Потребителите ще могат да звънят на приятелите си от телефона дори ако единият използва "Android", а другият "iOS". Видео общуването ще разшири комуникацията в реално време на повече от 600 милиона души, които използват приложението.

Услугата е безплатна и тръгва пробно в няколко държави. Постепенно ще бъде активирана и за останлите региони, като компанията планира да е готова в рамките на следващите няколко месеца.

Видео разговорите са с HD качество и не са ограничени по продължителност.

В началото на миналия месец Facebook обяви, че е възможно да се извършват плащтания към приятели през "Messenger". Изпробва се също опцията за правене на покупки директно от страницата на Facebook.

/БГНЕС /

Още за: Facebook

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Facebook пуска видеочат в Messenger".

Още от "Любопитно"

Кралица Елизабет II

Кралското семейство струва с 5.4% по-скъпо на британците

Общо кралската фамилия е похарчила 56.8 милиона лири през изминалата година, добавяйки 14.9 милиона лири собствени доходи и 900 000 заделени.

Джейми Оливър

Джейми Оливър определя като "убийствено" готвенето за децата си

Джейми Оливър е може би един от най-известните кулинари в целия свят. Когато е у дома обаче за него се оказва истинска мъка да измисли рецепта, която да се хареса на цялото му семейство.

Гъби Шийтаке

Най-вкусните гъби в света

Гъба Шийтаке е една от най-вкусните. Тя може да се използва в супи и тестени изделия.