МАЙ 23 Новини | ЛюбопитноОбнови

Дъщерята на Ким Бейсинджър се снима ексклузивно за ELLE България

0 коментара0/5

В интервю за списанието 21-годишната красавица разказва за живота си на модел, диджей и сърфист, за съветите, които получава от майка си и не по-малко известния си баща Алек Болдуин, за политиката, Доналнд Тръмп и каузите, които я вдъхновяват

Айрланд Бейсинджър-Болдуин на корицата на ELLE България
Айрланд Бейсинджър-Болдуин на корицата на ELLE България

Дъщерята на Ким Бейсинджър и Алек Болдуин се снима ексклузивно за корица на българското издание на ELLE. Сесията за списанието засне американския фотограф Райън Джером в Лос Анжелис, САЩ. 21-годишната Айрланд Бейсинджър-Болдуин, висока цели 188 см, работи като модел. Изявява се също като диджей в клубовете в Ел Ей, а отскоро е запалена и по сърфа.

Кадри от ексклузивната сесия с Айрланд Бейсинджър-Болдуин, реализирана в Лос Анжелис

„Поддържах средно ниво в училище, но по математика бях много зле. Исках да сменя средата си. Исках да пътувам. Исках да съм в Ню Йорк. Исках да променя темпото си на живот. Майка ми беше единственият човек, който настояваше да опитам да работя като модел. Искаше й се аз да мога сама да изкарвам парите си, да срещна невероятни хора и да имам някои от преживяванията, за които тя е мечтала“, признава дъщерята на Ким Бейсинджър пред ELLE. Айрланд казва още, че най-добрият съвет, който е получила от майка си, е да отстоява това, което смята за правилно.

Кадри от ексклузивната сесия с Айрланд Бейсинджър-Болдуин, реализирана в Лос Анжелис

От новия брой на сп. ELLE ще разберете още защо дъщерята на Ким Бейсинджър и Алек Болдуин е кръстена на Ирландия, а приятелите й я наричат Дъблин, вълнува ли се от политиката, Доналд Тръмп и промените в климата.

В новия брой на списанието ви очаква и специална среща със световноизвестния български цигулар Веско Ешкенази и с най-новата олимпийска шампионка на България Радена Ангелова, която преди броени дни спечели златен медал от олимпийските игри за атлети с интелектуални затруднения Special Olympics 2017.

Този месец Мира Добрева, която е автор на рубрика в ELLE, “ще бърше праха“ на омразата, за да отвори път надеждата, толерантността, уважението към другия. И на усмивките, които са безплатни!

В темата на броя ще разберете, че новото съвършенство не означава непременно перфектно, а достатъчно добре. И че провалът е допустима опция. Очаква ви още достатъчно добра програма за спорт, с която бързо и лесно ще влезете във форма. Плюс стайлинг идеи за залата или за активности на открито, както и изпитани и ефикасни козметични продукти, които удвояват резултатите от тренировките.

Търсете сп. ELLE с вдъхновяващи идеи от модата и красотата и Айрланд на корицата от 21 април!

Още от "Любопитно"

Пръстен, купен за 10 лири, се оказа с 26-каратов диамант

Пръстен, купен за 10 лири, се оказа с 26-каратов диамант

Ценният пръстен, някога купен за 10 лири, ще бъде предложен на търг, като първоначалната оценка е 350 000 лири.

Двойник на Елвис Пресли

Личният самолет на Елвис Пресли ще бъде изложен на търг в САЩ

Личният самолет на „краля на рокендрола“ Елвис Пресли (1935-1977) ще бъде изложен на търг в САЩ, съобщава аукционната къща GWS Auctions на сайта си.

Най-продаваната спирала на Estee Lauder на невероятна цена

Най-продаваната спирала на Estee Lauder на невероятна цена

Миглите, за които винаги сте мечтали!