МАЙ 27 Новини | ЛюбопитноОбнови

Дъщерята на Бионсе и Джей Зи с подарък за 1 млн долара

0 коментара0/5

Дъщерята на звездната двойка Бионсе и Джей Зи Блу Айви Картър, която днес става на една година, получи подарък за един милион долара. Той представлява детска стая на стадион Барклис Сентър.

Блу Айви определено е родена под щастлива звезда с родители като Джей Зи и Бионсе
Блу Айви определено е родена под щастлива звезда с родители като Джей Зи и Бионсе

Блу Айви определено е родена под щастлива звезда с родители като Джей Зи и Бионсе и с кръстници като Кайние Уест и Опра Уинфри. В семейство, състоящо се от най-влиятелните и богати хора на планетата, няма опасност някой ден малката да изпадне в нужда. Доказателството са скъпите подаръци за рождения й ден, които привлякоха вниманието на цял свят - бижу на Тетин Картие, инкрустирано с диаманти, вана и висок стол, обсипани с кристали Сваровски.

Бионсе и Джей Зи обаче изненадаха с нетрадиционния подарък за дъщеря си. Тъй като искат малката винаги да е с тях, двамата музиканти решили да наемат за цяла година стая на стадион Барклис Сентър, където обичат да ходят редовно, за да подкрепят любимия си баскетболен отбор Ню Йорк Нетс. Американското списание "Ю Ес Уикли"изчисли, че удоволствието ще струва на двамата родители един милион долара.

Джей Зи се чувства почти като у дома си на този стадион, тъй като е съсобственик на баскетболния отбор. Стаята обаче е с двойна употреба. Когато тя не е обсипана с играчките на Блу Айви, в нея ще пребивават приятелите на татко й. Бар, предлагащ шампанско, и гигантски екран са всичко, от което мъжете се нуждаят, за да изкарат една приятна вечер. Не е ясно дали Блу Айви ще пристига в новите си покои на волана на своето мини Бугати или на гърба на своя кон от масивно злато.

Още от "Любопитно"

Певицата Михаела Филева и актьорът Антон Григоров стават първите родни посланици на Coca-Cola у нас

Coca-Cola с нова визуална идентичност за България

Coca-Cola представи новата визия на марката, която е част от глобалната комуникационна стратегия „Един бранд“. Стратегията обединява подбрандовете Coca-Cola Classic и Coca-Cola Zero в едно, с обща визуална идентичност и позициониране.

Студентка създаде списък от почти 800 страници с престъпления, извършени от ислямисти

Студентка създаде списък от почти 800 страници с престъпления, извършени от ислямисти

19-годишната Хера Хашми - мюсюлманка, учеща молякулярна биология в Колорадо, направи "списък"от 800-страници с престъпления на ислямистите и мотивите им.

В петък САЩ ще отбележи за първи път Националния ден на мака

В петък САЩ ще отбележи за първи път Националния ден на мака

Ярко червеният мак - международният символ на почитта към падналите в борбата войници - за първи път ще бъде честван като национален празник в САЩ.