АПР 24 Новини | ЛюбопитноОбнови

Долче и Габана не признават Виктория Бекъм за дизайнер

0 коментара0/5

Световноизвестните модни дизайнери Долче и Габана са на мнение, че британската моделиерка Виктория Бекъм не е особено талантлива в създаването на облекла и сравниха моделите й с дрехи от ранга на марки като H&M и Zara.

Долче и Габана не признават Виктория Бекъм за дизайнер

Италианските икони са близки приятели на футболната съпруга, но признават, че не могат да я класират в същата лига, в която се изявяват дизайнери като Джон Галиано и дори сравниха работата й с тази на обикновени марки от т.н. "стрийт мода".

"Тя е приятел, работи добре, но според нас не се справя така, както би го направил един истински дизайнер", коментираха творците по време на отбелязването на италианската мода в британския музей Victoria and Albert.

"Тя стана дизайнер след много други различни професии в живота й. Да, моден дизайнер е, но различен от Джон Галиано или Алекзандър Маккуин например", пояснява Габана.

Добави описание

Долче смята, че Виктория Бекъм, H&M и Zara не са професионалисти в модата и добави, че италианската мода е много по-добра от британската.

За сметка на г-жа Бекъм, Габана изсипа купища комплименти за британската дизайнерка Вивиан Уестууд, наричайки я "един от най-важните хора в света на модата". /БГНЕС/

Още от "Любопитно"

Топла и слънчева седмица

Топла и слънчева седмица

Почивните дни ще бъдат хладни и дъждовни на места, но температурите ще започнат слабо да се повишават.

Кръв от гигантски гущер затваря рани

Кръв от гигантски гущер затваря рани

Мощен антибиотик, който ускорява зарастването на раните, успяха да получат американски биохимици от кръвта на гигантски гущер, обитаващ индонезийския остров Комодо.

Какво не знаем за равиолите

Какво не знаем за равиолите

Забавни факти за италианския специалитет, които не знаете.