ЮНИ 28 Новини | ЛюбопитноОбнови

Долче и Габана не признават Виктория Бекъм за дизайнер

0 коментара0/5

Световноизвестните модни дизайнери Долче и Габана са на мнение, че британската моделиерка Виктория Бекъм не е особено талантлива в създаването на облекла и сравниха моделите й с дрехи от ранга на марки като H&M и Zara.

Долче и Габана не признават Виктория Бекъм за дизайнер

Италианските икони са близки приятели на футболната съпруга, но признават, че не могат да я класират в същата лига, в която се изявяват дизайнери като Джон Галиано и дори сравниха работата й с тази на обикновени марки от т.н. "стрийт мода".

"Тя е приятел, работи добре, но според нас не се справя така, както би го направил един истински дизайнер", коментираха творците по време на отбелязването на италианската мода в британския музей Victoria and Albert.

"Тя стана дизайнер след много други различни професии в живота й. Да, моден дизайнер е, но различен от Джон Галиано или Алекзандър Маккуин например", пояснява Габана.

Добави описание

Долче смята, че Виктория Бекъм, H&M и Zara не са професионалисти в модата и добави, че италианската мода е много по-добра от британската.

За сметка на г-жа Бекъм, Габана изсипа купища комплименти за британската дизайнерка Вивиан Уестууд, наричайки я "един от най-важните хора в света на модата". /БГНЕС/

Още от "Любопитно"

Кралица Елизабет II

Кралското семейство струва с 5.4% по-скъпо на британците

Общо кралската фамилия е похарчила 56.8 милиона лири през изминалата година, добавяйки 14.9 милиона лири собствени доходи и 900 000 заделени.

Джейми Оливър

Джейми Оливър определя като "убийствено" готвенето за децата си

Джейми Оливър е може би един от най-известните кулинари в целия свят. Когато е у дома обаче за него се оказва истинска мъка да измисли рецепта, която да се хареса на цялото му семейство.

Гъби Шийтаке

Най-вкусните гъби в света

Гъба Шийтаке е една от най-вкусните. Тя може да се използва в супи и тестени изделия.