МАЙ 27 Новини | ЛюбопитноОбнови

Британка роди бебе, тежащо 6.2 кг.

0 коментара0/5

Британка на 40 години роди в Мадрид по естествен път бебе, тежащо цели 6.2 кг., съобщиха от болницата в Дениа.

Британка роди бебе,  тежащо 6.2 кг.

Това е най-едрото бебе, родено по естествен начин в Испания. При Максим Мейрин не е прилагано цезарево сечение, каквото се прави често в случаи с по-големи бебета, нито й е правена епидурална упойка.

Тя е родила дъщеря си в 04.43 часа местно време в болницата "Марина Салуд"в Дениа. Момиченцето тежи 6,2 килограма, което е почти два пъти повече от средното тегло на новородените. Така Максим Марин стана първата жена, която роди в Испания по естествен път бебе по-тежко от четири килограма.

Забележително е, че 40-годишната жена дори не е поискала епидурална упойка по време на раждането. От болницата съобщиха, че тя и бебето са добре. Максим е британка, но е омъжена за колумбиец. Двама живеят в Испания и отглеждат още три деца. Миналия месец в Германия се роди друго бебе рекордьор, тежащо 6,11 кг. и 57,5 см

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Британка роди бебе, тежащо 6.2 кг.".

Още от "Любопитно"

Певицата Михаела Филева и актьорът Антон Григоров стават първите родни посланици на Coca-Cola у нас

Coca-Cola с нова визуална идентичност за България

Coca-Cola представи новата визия на марката, която е част от глобалната комуникационна стратегия „Един бранд“. Стратегията обединява подбрандовете Coca-Cola Classic и Coca-Cola Zero в едно, с обща визуална идентичност и позициониране.

Студентка създаде списък от почти 800 страници с престъпления, извършени от ислямисти

Студентка създаде списък от почти 800 страници с престъпления, извършени от ислямисти

19-годишната Хера Хашми - мюсюлманка, учеща молякулярна биология в Колорадо, направи "списък"от 800-страници с престъпления на ислямистите и мотивите им.

В петък САЩ ще отбележи за първи път Националния ден на мака

В петък САЩ ще отбележи за първи път Националния ден на мака

Ярко червеният мак - международният символ на почитта към падналите в борбата войници - за първи път ще бъде честван като национален празник в САЩ.