МАЙ 29 Новини | ЛюбопитноОбнови

Бизнесът на Виктория Бекъм може да бъде закрит заради лошо счетоводство

От 0 коментара0/5

Виктория Бекъм, която има успешен моден бизнес, може да остане без него, тъй като за трета поредна година не е представила финансите си пред държавата навреме.

Бизнесът на Виктория Бекъм може да бъде закрит заради лошо счетоводство

„Victoria Beckham Limited“, която включва модния бизнес на бившата певица, както и личната й марка, получи официално предупреждение за закриване заради закъсненията в отчитането, съобщават британски медии.

 

 

Според изданието „Дейли мейл“ Виктория Бекъм е получила предупреждението от британския регистър на търговските компании още в началото на месец декември.

“Освен ако не бъде представена причина за обратното,„Victoria Beckham Limited“ ще бъде отписана от регистъра и компанията ще бъде разтрогната“ до февруари 2017 г., а цялата нейна собственост ще премине в държавни ръце.

„Victoria Beckham Limited“ е основана през 2008 г., като тогава съпругът на Виктория – Дейвид Бекъм, е вписан като директор.

 

 

Представители на семейството отказаха да коментират статията, но според източници, близки до семейството бизнесът на Виктория Бекъм не е изложен на риск.

В същото време дъщерна компания на „Victoria Beckham Limited“ - „Beckham Brand Holdings Ltd“, чийто директор отново е Дейвид, също е получила известие от британския регистър на търговските компании на 13 декември.

 


 

Още от "Любопитно"

Шафранът - по-скъп от златото

Шафранът - по-скъп от златото

Шафранът е най-скъпата подправка в света и може би най-ценената в кулинарната индустрия.

Певицата Михаела Филева и актьорът Антон Григоров стават първите родни посланици на Coca-Cola у нас

Coca-Cola с нова визуална идентичност за България

Coca-Cola представи новата визия на марката, която е част от глобалната комуникационна стратегия „Един бранд“. Стратегията обединява подбрандовете Coca-Cola Classic и Coca-Cola Zero в едно, с обща визуална идентичност и позициониране.

Студентка създаде списък от почти 800 страници с престъпления, извършени от ислямисти

Студентка създаде списък от почти 800 страници с престъпления, извършени от ислямисти

19-годишната Хера Хашми - мюсюлманка, учеща молякулярна биология в Колорадо, направи "списък"от 800-страници с престъпления на ислямистите и мотивите им.