ЯНУ 24 Новини | ЛюбопитноОбнови

Бизнесът на Виктория Бекъм може да бъде закрит заради лошо счетоводство

От 0 коментара0/5

Виктория Бекъм, която има успешен моден бизнес, може да остане без него, тъй като за трета поредна година не е представила финансите си пред държавата навреме.

Бизнесът на Виктория Бекъм може да бъде закрит заради лошо счетоводство

„Victoria Beckham Limited“, която включва модния бизнес на бившата певица, както и личната й марка, получи официално предупреждение за закриване заради закъсненията в отчитането, съобщават британски медии.

 

 

Според изданието „Дейли мейл“ Виктория Бекъм е получила предупреждението от британския регистър на търговските компании още в началото на месец декември.

“Освен ако не бъде представена причина за обратното,„Victoria Beckham Limited“ ще бъде отписана от регистъра и компанията ще бъде разтрогната“ до февруари 2017 г., а цялата нейна собственост ще премине в държавни ръце.

„Victoria Beckham Limited“ е основана през 2008 г., като тогава съпругът на Виктория – Дейвид Бекъм, е вписан като директор.

 

 

Представители на семейството отказаха да коментират статията, но според източници, близки до семейството бизнесът на Виктория Бекъм не е изложен на риск.

В същото време дъщерна компания на „Victoria Beckham Limited“ - „Beckham Brand Holdings Ltd“, чийто директор отново е Дейвид, също е получила известие от британския регистър на търговските компании на 13 декември.

 


 

Още от "Любопитно"

Мадона обясни нецензурните си изказвания

Мадона обясни нецензурните си изказвания

Американската певица Мадона заяви, че думите ѝ от протестния марш срещу президента на САЩ Доналд Тръмп във Вашингтон са били разбрани неправилно и извадени от контекста от медиите.

Сватбени рокли Jenny Packham

Дантелата остава любим акцент в сватбените рокли през 2017г.

Повечето рокли ще бъдат с дантели. Това заяви Христо Чучев, дизайнер, който твори в града на роклите - Асеновград.

Откриха първия подводен музей в Европа

Откриха първия подводен музей в Европа

Първият подводен музей „Museo Atlántico” в Европа е вече факт – той се намира на Канарските острови и е дело на британския художник Джейсън де Кеърс Тейлър, съобщава Artprice.