АПР 25 Новини | ЛюбопитноОбнови

Бизнесът на Виктория Бекъм може да бъде закрит заради лошо счетоводство

От 0 коментара0/5

Виктория Бекъм, която има успешен моден бизнес, може да остане без него, тъй като за трета поредна година не е представила финансите си пред държавата навреме.

Бизнесът на Виктория Бекъм може да бъде закрит заради лошо счетоводство

„Victoria Beckham Limited“, която включва модния бизнес на бившата певица, както и личната й марка, получи официално предупреждение за закриване заради закъсненията в отчитането, съобщават британски медии.

 

 

Според изданието „Дейли мейл“ Виктория Бекъм е получила предупреждението от британския регистър на търговските компании още в началото на месец декември.

“Освен ако не бъде представена причина за обратното,„Victoria Beckham Limited“ ще бъде отписана от регистъра и компанията ще бъде разтрогната“ до февруари 2017 г., а цялата нейна собственост ще премине в държавни ръце.

„Victoria Beckham Limited“ е основана през 2008 г., като тогава съпругът на Виктория – Дейвид Бекъм, е вписан като директор.

 

 

Представители на семейството отказаха да коментират статията, но според източници, близки до семейството бизнесът на Виктория Бекъм не е изложен на риск.

В същото време дъщерна компания на „Victoria Beckham Limited“ - „Beckham Brand Holdings Ltd“, чийто директор отново е Дейвид, също е получила известие от британския регистър на търговските компании на 13 декември.

 


 

Още от "Любопитно"

Ейми Шумър подари матрак на непознат

Ейми Шумър подари матрак на непознат

Холивудската актриса Ейми Шумър подари на служител в магазин матрак за 2 000 хил. долара в знак на благодарност, че й е позволил да използва тоалетната.

Саймън Коуел плати половин милион за охрана у дома

Саймън Коуел плати половин милион за охрана у дома

Съдията в шоуто "Великобритания има талант" Саймън Коуел е инвестирал над 500 000 паунда в охранителна система в лондонското си имение, след като през 2015 година той бе ограбен, докато спеше.

Арктика: Едно от сметищата на Световния океан

Арктика: Едно от сметищата на Световния океан

Пластмасови отпадъци от северната част на Атлантическия океан попадат с морски течения в Арктика, където вероятно са се натрупали стотици тонове боклуци.