ЮНИ 29 Новини | ЛюбопитноОбнови

Бил Клинтън написа роман

От 0 коментара0/5

Очаква се книгата да се излезе през юни идната година.

Бил Клинтън
Бил Клинтън © Guliver/Getty Images

Бившият американски президент Бил Клинтън написа книга заедно с автора на бестселъри Джеймс Патерсън. Романът е посветен на президента на САЩ и се нарича "The President is Missing" /президентът изчезна – бел. пр./

Книгата ще излезе през юни 2018 г. Тя ще бъде публикувана съвместно от две издателски къщи - Alfred A. Knopf – филиал на Panguin Random House и Little, Brown and Co, филиал на „Hachette“, съобщиха издателите в общо комюнике.

„Да работя по книга за действащ президент, служейки си с това, което знам за този пост, за живота в Белия дом и за функционирането на администрацията във Вашингтон бе наистина забавно“, сподели Бил Клинтън.

„А да работя заедно с Джим бе страхотно. Аз съм му фен от години“, сподели бившият държавен глава на САЩ. Книгата "The President is Missing" бе представена в онлайн магазина „Амазон“ като трилър от 400 страници с продажна цена от 30 долара.

Бил Клинтън - баща на годината >>>

Джеймс Патерсън също изрази задоволството си от съвместната работа с Бил Клинтън. „Да си сътруднича с президента Клинтън бе върхът на кариерата ми“, заяви той в комюнике. Това не е писателски дебют за бившия стопанин на Белия дом. През 2004 г. излезе неговата книга „Моят живот“ - автобиография, за която той получи аванс от 15 млн. долара.

Американският писател Джеймс Патерсън е много успешен автор, който е признат за своите криминални романи. Той е написал повече от 100 произведения, като наред с трилърите и полицейските истории има и няколко книги за деца. /АФП

Хилари редовно пердашела Бил Клинтън >>>

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Бил Клинтън написа роман".

Още от "Любопитно"

Част от колекцията на Леонардо Ди Каприо разследвана от ФБР

Част от колекцията на Леонардо Ди Каприо разследвана от ФБР

Холивудската звезда Леонардо Ди Каприо се оказа въвлечен във финансова измама заради подаръци получени от лица включени в разследване на ФБР, съобщава Artprice.

Ползвателите на Facebook станаха 2 милиарда

Ползвателите на Facebook станаха 2 милиарда

Основателят на Facebook Марк Зукърбърг обяви, че броят на акаунтите в социалната мрежа е достигнал два милиарда.

Китайка хвърли за късмет монети в двигателя на самолет и задържа излитането му

Китайка хвърли за късмет монети в двигателя на самолет и задържа излитането му

Възрастна пътничка будистка забави с няколко часа излитането на самолет от китайския град Шанхай, защото хвърлила монети в двигателя на машината за късмет, съобщиха китайските власти.