МАЙ 25 Новини | ЛюбопитноОбнови

Бил Клинтън написа роман

От 0 коментара0/5

Очаква се книгата да се излезе през юни идната година.

Бил Клинтън
Бил Клинтън © Guliver/Getty Images

Бившият американски президент Бил Клинтън написа книга заедно с автора на бестселъри Джеймс Патерсън. Романът е посветен на президента на САЩ и се нарича "The President is Missing" /президентът изчезна – бел. пр./

Книгата ще излезе през юни 2018 г. Тя ще бъде публикувана съвместно от две издателски къщи - Alfred A. Knopf – филиал на Panguin Random House и Little, Brown and Co, филиал на „Hachette“, съобщиха издателите в общо комюнике.

„Да работя по книга за действащ президент, служейки си с това, което знам за този пост, за живота в Белия дом и за функционирането на администрацията във Вашингтон бе наистина забавно“, сподели Бил Клинтън.

„А да работя заедно с Джим бе страхотно. Аз съм му фен от години“, сподели бившият държавен глава на САЩ. Книгата "The President is Missing" бе представена в онлайн магазина „Амазон“ като трилър от 400 страници с продажна цена от 30 долара.

Бил Клинтън - баща на годината >>>

Джеймс Патерсън също изрази задоволството си от съвместната работа с Бил Клинтън. „Да си сътруднича с президента Клинтън бе върхът на кариерата ми“, заяви той в комюнике. Това не е писателски дебют за бившия стопанин на Белия дом. През 2004 г. излезе неговата книга „Моят живот“ - автобиография, за която той получи аванс от 15 млн. долара.

Американският писател Джеймс Патерсън е много успешен автор, който е признат за своите криминални романи. Той е написал повече от 100 произведения, като наред с трилърите и полицейските истории има и няколко книги за деца. /АФП

Хилари редовно пердашела Бил Клинтън >>>

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Бил Клинтън написа роман".

Още от "Любопитно"

Най-продаваната спирала на Estee Lauder на невероятна цена

Най-продаваната спирала на Estee Lauder на невероятна цена

Миглите, за които винаги сте мечтали!

Вземете най-продавания фон дьо тен на страхотна цена!

Вземете най-продавания фон дьо тен на страхотна цена!

Върнете стария си фон дьо тен и вземете най-продавания фон дьо тен на Clinique Even Better Makeup SPF 15 на страхотната цена от 36 лв. вместо 68 лв.!

Пръстен, купен за 10 лири, се оказа с 26-каратов диамант

Пръстен, купен за 10 лири, се оказа с 26-каратов диамант

Ценният пръстен, някога купен за 10 лири, ще бъде предложен на търг, като първоначалната оценка е 350 000 лири.