ЮНИ 24 Новини | ЛюбопитноОбнови

Бижута Louis Vuitton Cherie Cherry

0 коментара0/5

Вишните са пролетен плод и са много полезни за здравето. Ако обичате да хапвате вишни, защо няма да обичате да ги носите....

Louis Vuitton Cherie Cherry

Този плод е хит това лято, не само като храна, но и като аксесоар. А когато вишните са подписан "Louis Vuitton" тогава се определят като страшно ценни и супер луксозни. Колекцията аксесоари "Louis Vuitton Cherie Cherry" е от колие, ключодържател и обици.

Louis Vuitton Cherie Cherry

Колието "Louis Vuitton Cherie Cherry" е достъпно на цена 1890 долара. Това бижу прекрасно ще акцентира на деколтето ви и ще подчертае собствените си мотиви. Ключодържателят се предлага на сумата от 995 долара, а обиците пък може да ги имате само за 700 долара. Колекцията бижута изцяло се съчетава и с дизайнерските модели дрехи за сезона на известната марка. 

Louis Vuitton Cherie Cherry

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Бижута Louis Vuitton Cherie Cherry".

Още от "Любопитно"

Нещо между Урал и края на земята

Нещо между Урал и края на земята

Хората на този континент имаха достатъчно ясна представа за това, къде свършва Европа, а с нея и земята, годна за обитаване от гледната точка на ранното Средновековие.

Шестима лекари отиват на съд за смъртта на родилка

Шестима лекари отиват на съд за смъртта на родилка

Софийска градска прокуратура (СГП) внесе в Софийски градски съд (СГС) обвинителен акт срещу шестима лекари от две болнични заведения, които при професионална непредпазливост причинили смъртта на родилка.

Съветите за къдрава коса, по които интернет полудя

Съветите за къдрава коса, по които интернет полудя

Къдравата коса е благословия, но и предизвикателство. Всяка жена ще ви каже това. Къдравата коса изисква специални и постоянни грижи. Едно момиче реши да сподели с интернет своята "битка" с къдравата коса, как се е научила да се грижи за нея и как косата й се е трансформирала за 4 години.